top of page


Combat lifestyle

DSC05429.jpg

Ilari Grönholm

BJJ

Hän näkee että valmennussuhteen tulee mukautua harrastajan tarpeisiin – oli kyse sitten ammattimaisesta harjoittelusta tai arkisesta harrastuksessa.

Crestin brasilialaisen jujutsun päävalmentaja Ilari ”Proffa” Grönholm on pitkän linjan kamppailija. Vantaan Sammossa vuonna 1988 nassikkapainin aloittanutta Grönholmia kisakärpänen puraisi heti kättelyssä ja SM-mitaleita alkoikin kertyä niin kreikkalais-roomalaisen kuin vapaapaininkin arvokisoista. Kirkkaimpana saavutuksena vapaapainin miesten Suomen mestaruus vuonna 2002.

Lukkopainin pariin mies löysi vuonna 2004 MMA Vantaalla ja BJJ saapui seuran lajivalikoimaan vuonna 2007. Menestyksekäs kisaaminen jatkui myös uudessa lukkoja ja kuristuksia sisältävässä painilajissa – kansainvälisenä nostona ruskeavöisten BJJ Mundials (World Jiu-Jitsu IBJJF Championship) 3. sija vuodelta 2012 ja BJJ No-GI Europeans 2.sija vuodelta 2013. Kotimaassa Ilari on voittanut ADCC-lukkopainin ammattilaisten Suomen mestaruuden 2007 ja elite-sarjan (ruskea-/mustavyöt) No-Gi SM-kultaa 2013

Valmentajana Ilari tykkää opettaa asioita, joihin itse uskoo ja hänen omat vahvuutensa näkyvätkin vahvasti myös miehen opetustyylissä. Hän näkee että valmennussuhteen tulee mukautua harrastajan tarpeisiin – oli kyse sitten ammattimaisesta harjoittelusta tai arkisesta harrastuksessa. Proffan treenit palvelevatkin niin kisaajia kuin harrastajiakin. Halutessaan Ilari treeneissä pääsee äärirajoille mutta jokaiselle löytyy oma tapa harjoitella. Tämän vuoksi Grönholm suositteleekin kamppailulajeja ja BJJ:tä ihan jokaiselle.

DSC05429.jpg

BJJ

Ilari ”Proffa” Grönholm on pitkän linjan kamppailija.

Ilari Grönholm

Jeskanen_nyrkkeily.jpg

NYRKKEILY

Petteri Jeskanen on nyrkkeilyn monitoimimies, joka on viettänyt lajin parissa jo kolmisenkymmentä vuotta.

Petteri Jeskanen

Blom_thainyrkkeily.jpg

THAINYRKKEILY

Thainyrkkeilyn Suomen mestaruuden vuosina 2011, 2012 ja 2013.  Potkunyrkkeilyn Suomen mestarit vuosina 2011, 2012

MIKKO BLOM

Antti-Poika_MMA.jpg

MMA

ntti-Poika lähti ensin hakemaan itselleen haasteita lajissa, jossa voitto on lopulta omissa käsissä.

Eero Antti-Poika

Verkkokauppa

Crest - Professional Fighting Gear on virallinen yhteistyökumppani johtavien kamppailuorganisaatioiden kanssa

bottom of page