top of page
thainyrkkeily_crest.jpg

Crestin jäsenyys

Crestin noin 700 neliön kamppailusalissa voit treenata nyrkkeilyä, vapaaottelua, thainyrkkeilyä ja brasilialaista jujutsua. Crest panostaa ammattimaisten valmentajien avustuksella kaikenlaisiin harrastajiin, vasta-alkajiin ja kilpailuun tähtääviin urheilijoihin. Tervetuloa treenaamaan iloiseen joukkoon,olit sitten harrastaja tai kilpailuihin tähtäävä urheilija!

Crestin kuukausijäsenyyden hinta on 69,90 €

junnuille 44,90 € / 29,90 €

 

 Etsitpä sitten uutta kamppailusalia tai halusitpa aloittaa kamppailulajit ihan alusta, Crestin jäsenenä sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua tavotteissasi! Tähtää kanssamme huipulle - kuntoilijana tai kilpailijana.

Jäsenyyden hinnalla voit treenata kaikissa lajeissamme, joissa sinulla on alkeiskurssilla opitut perustaidot.  Crestin neljän viikon alkeiskurssit starttaavat joka kuukausi.

 

Jäsenyys oikeuttaa ohjattujen tuntien lisäksi treenaamaan salilla myös omatoimisesti aamusta iltaan klo 06-21:30. Kulkulätkän saa kassalta asiakaspalvelun aukiollessa 10 euron käteispanttia vastaan ja jokainen jäsen on velvollinen hankkimaan sen jäseneksi liittymisen yhteydessä. Crestille treeneihin tullaan kulkulätkää käyttämällä.

Crestin jäsenenä voit liittyä myös samoissa tiloissa toimivalle R5-kuntosalille normaalia edullisempaan hintaan.

Crestin jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva sopimus, joka on vähintään kahden kuukauden mittainen ja jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi.

 

Jäsenyys laskutetaan kerran kuukaudessa ja kuukausihintaan tulee laskutuslisä päälle (e-laskulla tai verkkolaskulla 0,50 €  ja paperilaskulla 3 €).

 

Sopimus sisältää vapaaehtoisen 1 kk:n lomaoikeuden per. kalenterivuosi,

jonka aikana laskutus ja harjoitusoikeus on katkolla.

Jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä (myös tauotus sekä irtisanominen) ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@crestcenter.fi tai tule kaupalle.

Me autamme ja palvelemme ilomielin!

bottom of page