top of page
thainyrkkeily_crest_banneri.jpg

Junnuthai Helsingin metsälässä

Lajin virallinen kansainvälinen nimi on muaythai, suomenkielessä puhutaan arkisemmin thainyrkkeilystä tai käytetään englanninkielistä kielikäännöstä thaiboxing. Thainyrkkeily on erittäin tehokas tapa kohottaa kuntoa. Se on pystyottelulaji ja tekniikoihin kuuluvat käytännössä kaikki pystyottelutekniikat: lyönnit, potkut, polvet, kiinniotot, thaipaini ja kyynärpäälyönnit.

Crestillä Helsingin Metsälässä kätevien kuluyhteyksien äärellä myös lapset ja nuoret voivat harrastaa thainyrkkeilyä. Junnuthaissa opetellaan turvallisesti thainyrkkeilyn perustekniikoita ja treenit pitävät sisällään monipuolisesti kehittävää kehonhallintaa ja hauskoja liikuntaleikkejä.

 

Junnuryhmiin voi tutustua ilmaiseksi, joten kaikki vaan rohkeasti mukaan kokemaan kamppailulajien mukaansatempaava voima. Junnuthaita ohjaavat perjantaisin salin omistaja sekä Crestin thainyrkkeilyn päävalmentaja Mikko Blom, apunaan Lauri Härmä ja sunnuntaisin Burhan Aweis, apunaan Milla Hoffman.

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tule tutustumaan Crestin kamppailusaliin sekä junnutreeneihin.

Lajikuvaus

 

Lajin virallinen kansainvälinen nimi on muaythai, suomenkielessä puhutaan arkisemmin thainyrkkeilystä tai käytetään englanninkielistä kielikäännöstä thaiboxing. Thainyrkkeily on pystyottelulaji. Tekniikoihin kuuluvat käytännössä kaikki pystyottelutekniikat: lyönnit, potkut, polvet, kiinniotot, thaipaini ja kyynärpäälyönnit.

Thainyrkkeily on taitolaji, johon tarvitaan hyviä fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia, varsinkin kun lajissa kilpaillaan. Thainyrkkeilyssä on paljon kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Suomessa järjestetään paljon salikisoja ja SM-kisat järjestetään pääosin vuoden alussa. Kansainvälisesti kisoja löytyy myös paljon, EM- ja MM-kisoista lähtien. Thainyrkkeilyä harrastetaan Suomessakin pääosin kuitenkin vain harraste- ja kuntoilumielessä.

Thainyrkkeily on Thaimaan kansallislaji ja sen historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Laji on tärkeä osa maan kulttuurihistoriaa ja se näkyy kaikkialla Thaimaassa. Maassa arvioidaankin olevan noin 60 000 rekisteröityä ottelijaa. Nykyisessä muodossaan lajia on harjoitettu 1930-luvulta asti.

Vaikka harjoittelu tähtääkin ottelemiseen, lajista on kehittynyt tehokas ja suosittu kuntoilun sekä itsensä kehittämisen muoto. Nykypäivänä thainyrkkeilyn harrastaminen kuntoilumielessä myös Thaimaassa on hyvin arkipäivää, kun treenicampeja löytyy käytännössä joka pitäjästä. Campit ovat auki turisteille yhtälailla kuin kilpalijoille.

TULE MUKAAN - ENSIMMÄINEN KERTA ON ILMAINEN!

 

Etsitkö jännittävää tapaa auttaa lastasi kehittämään tärkeitä elämäntaitoja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla? Etsintäsi on ohi - treenit Crestillä tarjoavat kaiken tämän sekä paljon muuta!

 

Junnuryhmät pitävät sisällään leikkimielistä kehonhallintaa ja hauskoja liikuntaleikkejä. Treeneissä opetellaan myös turvallisesti lajien perustekniikoita.

 

Erilaiset tekniikat kehittävät keskittymiskykyä, koordinaatiota ja kuntoa

 

Junnuryhmissä saa uusia kavereita ja treenaamista lähestytään ilon kautta! Kaikki tekniikat harjoitellaan turvallisesti ja ammattimaisessa ohjauksessa.

 

Tässä muutamia hyötyjä, joita lapsesi voi odottaa:

 

Lisääntynyt itseluottamus - Kun lapsesi hallitsee uusia tekniikoita ja etenee lajin parissa, hänen itseluottamus sekä itsetunto kasvavat.

Hauskaa liikuntaa - Kamppailulajitreenit ovat hauska ja innostava tapa pitää lapsesi aktiivisena ja terveenä samalla, kun he oppivat uusia taitoja.

Uusia kokemuksia ja uusia ystäviä - laajentunut elinpiiri lisää aloitekykyä, rohkeutta ja sosiaalisia taitoja.

Mahdollinen kilpaurheilu-ura kamppailijana.


Treeniajat

 perjantaisin kello 16.15 – 17.15 
sunnuntaisin kello 15.00 – 16.00 

Treenata voi yksi tai kaksi kertaa viikossa.


 

HINTA

29.90 € / kk (yksi treeni viikossa)
44.90 € / kk (kaksi treeniä viikossa)

 

Thainyrkkeily Lapsille ja Nuorille

(10-15 -vuotiaille)

Tunnit sisältävät sekä ketteryys-, kehonhallinta-, ja liikkuvuusharjoitteita sekä thainyrkkeilyn perustekniikoita. thaipainia unohtamatta. Junnuthai kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen keskittymiskykyä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja sosiaalisiakin vuorovaikutustaitoja, jotka kaikki antavat hyvät edellytykset pärjätä muissakin urheilulajeissa sekä elämän eri vaiheissa ylipäätään.

Ensimmäisille kerroille varustukseksi riittää perus liikuntavaatteet, juomapullo ja pyyhe.

Crest Shopista verkosta  tai kamppailusalin kaupalta voi ostaa hanskat, säärisuojat ja esimerkiksi seuran urheilutekstiileitä.

 

Tervetuloa lapset ja nuoret Crestille harrastamaan thainyrkkeilyä!

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tule tutustumaan Crestin kamppailusaliin sekä junnutreeneihin.

junnuthai_crest.jpg
bottom of page