top of page
banneri_crest_nyrkkeily.jpg

Nyrkkeily helsingin metsälässä

Nyrkkeily on klassinen kamppailu-urheilulaji ja myös selkeästi suosituin koko Crestin valikoimassa. Nyrkkeilyssä kaksi kilpailijaa ottelee kehässä ja yrittää lyödä vastustajaansa nyrkkeilyhanskoilla. Treeneissä ja kisoissa askellus, eri tasoilla liikkuminen, käden ja silmän yhteistyö, nopeat reaktiot ja väistöt ovat tärkeä osa lajin luonnetta.

 

Neljän viikon alkeiskurssit pyörivät Crestillä non-stoppina joka kuukausi ja alkavat peruskurssit löydät Enkorasta. Treenit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:15 - 21:45 Crestin kamppailusalilla Helsingin Metsälässä osoitteessa Läkkisepäntie 11 C, 00620 Helsinki.

 

Jokaisesta lajistamme löytyy myös junnuryhmä ja niin myös nyrkkeilystä. Jos starttaavia alkeiskursseja junnuryhmistä ei ole tarjolla, pääsette mukaan hop in -tyyliin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@crestcenter.fi.

 

Voitte tulla tutustumaan veloituksetta ennen liittymistä jäseneksi.

Jos hallitset nyrkkeilyn perusteet, voit hypätä treeneihin mukaan koska tahansa.

Jäsenyyden hinta on 69,90€ / kk ja hintaan tulee laskutuslisä päälle

(e-lasku/verkkolasku 0,50 €, paperilasku 3 €).

Treeniaikataulumme löydät täältä.

Tervetuloa treenaamaan Crestille!

Jeskanen_nyrkkeily.jpg

Petteri jeskanen

PÄÄVALMENTAJA | Nyrkkeily

Petteri Jeskanen on nyrkkeilyn monitoimimies, joka on viettänyt lajin parissa jo kolmisenkymmentä vuotta. Jeskanen on kunnostaunut niin kehässä ottelijana, kuin sen laidalla intohimoisena valmentajana. Lisäksi itseään “nyrkkeilynörtiksi” tituleeraava nekkailufani on kirjoittanut nyrkkeilyaiheisia juttuja Fighter- ja Fight Sport -julkaisuihin ja onpa hänet voinut bongata selostajan sekä kommentaattorin roolissa tv:ssäkin. Mies seuraa nyrkkeilyä fanaattisesti, ja on kiinnostunut sen pitkästä, rikkaasta historiasta.
 

Petterin valmennuksesta ovat 15 vuoden aikana päässeet nauttimaan niin nyrkkeilyharrastajat, kisaajat kuin ammattilaisvapaaottelijatkin. Valmentajaurheilijayhteistyössä Jeskaselle tärkeitä arvoja ovat suhde ja luottamus, minkä lisäksi hän uskoo vahvojen perusteiden osaamiseen tärkeyteen.

Tuu kokemaan Petterin intohimoinen ote valmennukseen!

Lajin luonne 

 

Vuonna 1880 Britanniassa perustettiin amatöörinyrkkeilyn järjestö ABA (Amateur Boxing Association), kun kaksitoista seuraa liittyi yhteen. ABA piti seuraavana vuonna ensimmäisen mestaruusturnauksensa, jossa oli käytössä neljä painoluokkaa. 1900-luvun alkupuoliskolla amatöörinyrkkeily saavutti suosiota ympäri maailmaa. Vuonna 1946 perustettiin Kansainvälinen nyrkkeilyliitto AIBA (Associaton Internationale de Boxe Amateur), jossa oli yhteensä 24 maata viidestä maanosasta edustettuina, ja perustamisestaan lähtien AIBA on toiminut virallisena amatöörinyrkkeilyn maailmanjärjestönä. Ensimmäiset amatöörien maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin vuonna 1974. Nykyään AIBA:n jäsenmaita on jo 189.
 

Nyrkkeily onkin yksi aikojemme vanhimmista urheilulajeista ja Suomessa nyrkkeilyä onkin harrastettu jo 1900-luvun alusta. Suomen nyrkkeilyliitto on perustettu vähän tämän jälkeen vuonna 1923. Nyrkkeily on ollut mukana nykyaikaisissa olympialaisissa vuodesta 1904 lähtien.

Nyrkkeily crestillä

Nyrkkeily on salin tuorein laji ja treenejä pyörii melkein päivittäin. Nyrkkeilyn päävalmentajana toimii Petteri Jeskanen, joka motivoitunut valmentaja sekä harrastajille, että kilpailijoille. Petteri on myös kävelevä tietopankki nyrkkeilyn suhteen, joten Crestillä olet hyvissä käsissä eikä hanskat oo ikinä hukassa!

Crest tarjoaa nyrkkeilyvalmennusta aina lapsista aikuisiin. Junnuryhmä on tarkoitettu 12 - 17 -vuotiaille ja treenit ovat aina kahdesti viikossa. Vanhemmille treenajille Crestiltä löytyy peruskusrssi, joka on kestoltaan neljä viikkoa ja treenit aina kahdesti viikossa. Perustaidot taitaville tarjolla on jäsenyys, jolla pääsee treenaamaan kaikille tunneille tai vapaatreeneihin myös omien aikataulujesi puitteissa.

 

Crestillä Helsingin Metsälässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Käpylän ja Pohjois-Pasilan tuntumassa voit treenata nyrkkeilyä ja muita kamppailulajeja kokeneiden, taitavien ja innostavien valmentajiemme ohjauksessa.  Salille on helppo tulla joka puolelta pääkaupunkiseutua niin julkisilla, kuin omalla autollakin. Pyörällä tai apostolia, tervetuloa!

 

​Lajitreenejä tukee kamppailusalin yhteydessä myös R5-kuntosali, joka tarjoaa hyvät puitteet esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, edistymisen testaamiseen ja kehonhuoltoon. Crest PFC tarjoaa kaikki puitteet kamppailulajien parissa tavoitteelliseen treenaamiseen, olivatpa tavoitteesi sitten kilpaurheilussa, kuntoliikunnassa tai vaikka painonpudotuksessa. Meillä voit treenata juuri sellaisena, kuin olet.

Alkeiskurssit pyörivät Crestillä tauotta ja nyrkkeilyn peruskurssi kestää neljä viikkoa. Peruskurssille tarvitset vain itsesi, lainavarusteet saat ensimmäisille kerroille Crestiltä. Salimme yhteydessä palvelee myös Crest Shop, josta saat varusteet kaikkiin salillamme valmennetaviin kamppailulajeihin.

Tee yks elämäs parhaista päätöksistä ja tuu Crestille treenaamaan!

Nyrkkeily_Crest.jpg
CrestTreenit20.09.23-178 (1).jpg
ismail_petteri.jpg
bottom of page