top of page
Search

Carelia Fight Night: Oppia ja kokemusta

Viime viikonloppuna Crestin vapaaottelijat reissasivat Imatralle Carelia Fight Nightia varten. Tapahtumaan oli tarkoitus lähteä isommalla kokoonpanolla, mutta loukkaantumisten vuoksi lopulta häkkiin astui vain ahkeraan tahtiin kilpaileva Lassi Nieminen.

Pitkä kisamatka Imatralle vei miehiltä mehut.

Lassi sai ensimmäiseksi vastustajakseen kokeneen Otto Saaren GB Gymiltä. Muutaman iskun vaihtamisen jälkeen Otto vei Lassin maahan hyvin ajoitetulla tuplajalalla, josta Otto eteni selkään ja otti takakuristuksella voiton kahden minuutin kohdalla. Päivän kisaurakka ei kuitenkaan vielä päättynyt Lassin osalta tähän.

Seuraavaksi Lassi otti vastaan matsin ylemmästä painoluokasta, kun Loopin ottelija Elmeri Suominen oli jäänyt ilman vastustajaa. Matsissa toistui sama kaava kuin edellisessä, kun Elmeri vei pystytilanteiden jälkeen Lassin maahan ja sai siellä upotettua takakuristuksen kun otteluaikaa oli kulunut kaksi minuuttia.

Tappioista huolimatta Lassi pääsi ottelemaan ennakkoluulottomasti Suomen kovimmassa porukassa. Matseista otetaan opit kotiin ja palataan entistä vahvempana.

20 views

Comentarios


bottom of page