top of page
Search

Crest Muay Thai Fights Vol. 9

Viime lauantaina oteltiin yhdeksännet Crestin järjestämät thainyrkkeilyskabat, ensimmäistä kertaa uudella salilla. Yleisöä oli melkein toistasataa ja otteluita nähtiin yhteensä 16. Crestiltä junioreissa kilpailivat 14-vuotiaat Rene Partida ja Valtteri Asikainen. Aikuisissa ottelivat Pyry Räty ja Lauri Härmä.

Rene otteli debyyttimatsissaan turkulaista Palaphol Saensamrania vastaan. Palapholilla oli kilpailukokemusta 7 matsin edestä. Kokemus näkyi, ja Palaphol onnistui olemaan monipuolisempi kuin Rene. Rene kuitenkin otteli hyvin debyytikseen ja jos hän jatkaa samanlaisilla treenimäärillä on vain taivas rajana.

Valtteri otteli kokenutta Aapo Akkasta vastaan. Valtterin nenästä alkoi matsin aikana vuotaa verta, joka häiritsi keskittymistä. Nenää jouduttiin paikkailemaan useasti matsin aikana. Lopulta Valtteri halusi lopettaa ottelun kesken verenvuodon vuoksi 10 sekuntia ennen ottelun loppua. Häviöstä huolimatta Valtterilla oli ottelussa omat hyvät tilanteensa.

Oulussa asuva, mutta Crestiä edelleen edustava Pyry Räty otteli Zawzaldein Abdalia vastaan. Pyry hallitsi ottelua, mutta vielä parempaankin olisi tekniikan puolesta pystytty, jos treenirutiinia olisi ollut enemmän. Pyry oli vahvoilla etenkin lähiottelussa. Pyrylle siis 3-0 voitto.

Lauri Härmä otteli debyytissään crestiläisistä viimeisenä Bogdan Kratia vastaan. Bogdanin ottelusaldoksi oli aiemmin ilmoitettu yksi matsi, mutta ottelun jälkeen selvisi että Bogdan olikin otellut Virossa kymmenkunta potkunyrkkeilymatsia. Kokemusero oli suuri, mutta Lauri otteli ja prässäsi siitä huolimatta hyvin ja onnistui pitämään matsin tasaisena. Tällä kertaa Laurille kuitenkin tappio.

-57kg Rene Partida, 14v, Crest vs. Palaphol Saensamran 15v, Turku Thaiboxing Club 0-3 -63.5kg Valtteri Asikainen, 14v, Crest vs. Aapo Akkanen, 13v, Hööki Combat Sports RSC Injury voittaja: Akkanen -71kg Pyry Räty, Crest vs. Zawzaldein Abdali, Helsinki Thaiboxing Club 3-0 -60kg Lauri Härmä, 19v, Crest vs. Bogdan Krat, 16v, Combat Academy of Finland 0-3


72 views

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page