top of page
Search

Crestiläiset Tiksin salikisoissa

Lauantaina 21.5. nyrkit viuhuivat jälleen, kun Trio Sport Centerissä oteltiin Ylä-Tikkurilan Kipinän järjestämät salikisat. Crestiä edustamassa kisoissa oli kaksi ottelijaa, Adem Osmanovic ja Toni Puuppo.

Toni otteli Niko Pyhäjärveä vastaan painoluokassa -86kg. Toni sai vastustajan hyökkäykset kontrattua hyvin ottelemalla aktiivisesti jabin takaa. Ensimmäisen erän lopulla Toni osui terävästi vasemmalla koukulla, joka satutti vastustajaa. Erätauon aikana vastustajan kulma katsoi parhaaksi keskeyttää ottelun, ja Tonille näin ollen hieno voitto.

Adem otteli vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun painoluokassa -92kg Oscar Varalahtea vastaan. Matsi oli tasainen ja täynnä toimintaa, molempien ottelijoiden osuessa hyvin. Adem sai jabin toimimaan hyvin, pitkää ja atleettista Oscaria vastaan. Ademille tuli varoitus ja pistevähennys kolmannessa erässä liian alas väistämisestä, jonka tuomari tulkitsi puskemiseksi. Matsista tuli lopulta Ademille tällä kertaa niukka tappio, mutta myös rutkasti hyvää kokemusta.

Adem ja Toni.

Lauri Lehdon oli tarkoitus otella painoluokassa -60kg, mutta puntarilla selvisi että vastustajalla oli noussut edeltävänä yönä kuume, jonka vuoksi ottelu jouduttiin perumaan. Lauri ei jäänyt kuitenkaan täysin tyhjän päälle, vaan sparraili eri ottelijoiden kanssa.

Toni Puuppo Crest – Niko Pyhäjärvi TuJy ABD-2r

M92 Oscar Varalahti Bopa – Adem Osmanovic Crest 3-0

9 views

Comentários


bottom of page