top of page
Search

Crestille vapaaottelun SM-kultaa!

Kamppailut vapaaottelun suomenmestaruuksista käytiin viime viikonloppuna 10-11.6. GB Gymin järjestämänä. Crestin väreissä häkkiin astui Naser Garban ja Crestin vapaaottelun päävalmentaja Eero Antti-Poika.

Osallistujamäärä oli tänä vuonna tavallista pienempi ja vielä ottelupäivänäkin tuli muutama peruutus. Myös Crestin ottelija Lassi Nieminen joutui jäämään pois kisoista muutamaa päivää ennen flunssan vuoksi.


Naser otteli parin vuoden ottelutauon jälkeen matsinsa painoluokassa -70.3kg. Vastaansa hän sai MMA Imatran Veeti Maksimaisen. Ottelu oli molemminpuolin teknisesti hyvin tasokas. Naser oli vahvoilla hyvien alapotkujen kanssa, kun taas Veeti osui muutamaan otteeseen tarkalla takakädellä. Kulman mielestä Naser johti ottelua, ja tuomarin papereissa ainakin ensimmäinen erä meni Naserin nimiin. Tällä kertaa voitto tuli kuitenkin vastustajan kulmaan.


Eero otteli painoluokassa -65.8kg Shokorullah Hussainia vastaan, jonka meriitteihin kuuluu muunmuassa vapaapainin suomenmestaruus. Ottelussa riitti jännitystä, kun vastustaja osui Eeroa ensimmäisen kymmenen sekunnin aikana terävästi koukulla. Eero onnistui kuitenkin pitämään pään kylmänä ja vaistomaisesti hakemaan maahanvientiä. Matsi jatkui tästä tasaisemmin Eeron viedessä tilannevoittoja, ja lopuksi Eeron käsi nostettiinkin.


Sunnuntaina Eero otteli finaalissa Verneri Hakkista vastaan. Hakkinen oli yllättävän vahva vastustaja, mutta Eero kuitenkin osui matsin alkupuolella tarkasti takasuoralla josta vastustajan silmä umpeutui. Loppumatsi meni melko selkeästi Eerolle.


Voitettu aikuisten sarjan suomenmestaruus on Crestin ensimmäinen muttei varmasti viimeinen. Ottelut ovat nähtävissä täällä.

141 views

Comments


bottom of page