top of page
Search

Cristian Heikkilä ja Alexander Parma iskivät Muay Thai by the Beach -tapahtumassa

Cristian Heikkilä ja Alexander Parma ottelivat viime lauantaina Muay Thai by the Beach -tapahtumassa The Parkissa, Hietsussa. Cristian sai vastaansa thainyrkkeilyperheeseen kuuluvat Peerayut Phetsangkhatin. Assu taas otteli tulisieluista Muay Triben Ebrahim Rhezai vastaan.

3×2 AM -71kg (Junior), 3-0 Peerayut Phetsangkhat, Combat Cristian Heikkilä, Crest

Kaverit olivat kohdanneet jo aikaisemmin keväällä. Silloin Peeryut voitti ottelun niukasti. Cristian lähti nyt otteluun luonnollisesti revanssi mielessä.

Molemmat ottelijat olivat kehittyneet kesän aikana huimasti ja ottelu oli jälleen erittäin tasaväkinen. Cristian haki ehkä kovemmat osumat, mutta Peerayutin työmoraali vei tälläkin kertaa voiton. Cristianilla oli ottelun aikana myös muutama hyvä paikka lähiottelussa, missä olisi voinut ratkaista ottelun, mutta tilanteet jätettiin tällä kertaa käyttämättä. Tästä on kuitenkin taas hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja.

3×3 min AM -62kg, 1-2 Ebrahim Rhezai, Muay Tribe Alexander Parma, Crest

Ebrahimin ja Assun matsi oli todella vauhdikas ja se kääntyili suuntaan ja toiseen. Molemmat eivät antaneet matsin aikana tuumaakaan periksi ja matsissa nähtiin monipuolisesti kaikkia thainyrkkeilyn tekniikoita. Lopussa Assu sai vielä pahasti paljaan kyynärpään otsaan ja sai sen seurauksena neljä tikkiä naamariin. Onneksi tilanne tuli aivan lopussa ja ottelua pystyttiin jatkamaan.

Kaiken kaikkiaan hyvin kypsä esitys Assulta ja tästä on hyvä jatkaa kohti thainyrkkeilyn SM-kisoja.

#assuparma #CrestProfessionalFightingCenter #CristianHeikkilä #Thainyrkkeily

1 view

Recent Posts

See All
bottom of page