top of page
Search

Debyyttejä Turussa: MMA Cup

Crestin vapaaottelijat kerryttivät menneenä viikonloppuna kilpailukokemusta Finnfighters Gymin järjestämässä MMA Cupissa. Debyyttiä kahdeksankulmaisessa häkissä olivat tekemässä Lassi Nieminen ja Toni Välimäki. Toni ja Lassi olivat treenanneet koko kesän kilpailuihin tähdäten. Carelia Fightia odotellessa päätettiin mennä ottelemaan Turun matseihin, ja ottelut saatiinkin molemmille.

Crestiltä ensimmäisenä häkkiin astui Lassi Nieminen vastassaan GB Gymin Emil Forsskhål. Matsi loppui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan ensimmäisessä erässä, kun Emil sai tyylipuhtaan maahanviennin ja vei takakuristuksella voiton. Tämä ei kuitenkaan jäänyt Lassin viimeiseksi matsiksi päivälle.

Tonin oli alunperin tarkoitus otella MMA Seinäjokea edustavaa Dlovan Omarsabinia vastaan, mutta loukkaantumisesta johtuen Tonille etsittiin uutta ottelukumppania. Toni saikin lopulta vastustajakseen Emilin hänen nopean voittonsa ansiosta.

Toni aloitti matsin liikkuen ympäri häkkiä, etsien lyöntipaikkaa eteenpäin prässäävästä Emilistä. Emil pelasi kuitenkin fiksusti ja maahanvientejä hakemalla päätti jokaisen erän päällä. Emilille näin ollen pistevoitto. Toni kuitenkin toteutti ottelusuunnitelman hyvin ja kamppailudebyytistä huolimatta pysyi rauhallisena ja antoi kovan vastuksen Emilille. Hieno ensimmäinen matsi Tonilta.

Viimeisenä oli vuorossa Lassin toinen ottelu. Tällä kertaa Lassin vastustajana oli Jyväskylä Fight Clubia edustava Jarkko Porrassalmi. Lassi oli aamun häviöstä sisuuntuneena päättänyt tehdä ottelusta likaista tappelua. Lassin prässääminen toimi, kun 30 sekunnin kohdalla Lassin etukoukku löysi paikkansa ja matsi näytti hetken olevan ohi. Jarkko kuitenkin onnistui palautumaan ja matsi jatkui toiseen erään. Toisessa erässä Lassin kova treeni tuotti tulosta ja prässääminen sai Jarkon väsymään. Lassi löysi lopulta paikan giljotiinille ja päätti matsin toisen erän viimeisillä sekunneilla. Lassille näin ollen päivän päätteeksi lopetusvoitto.

Lassin ja Tonin matsit nähtävissä täällä.

Lassi Nieminen vs Emil Forsskhål – Voittaja: Emil Forsskhål R1 0:43 RNC

Toni Välimäki vs Emil Forsskhål – Voittaja: Emil Forsskhål UD

Lassi Nieminen vs Jarkko Porrassalmi – Voittaja: Lassi Nieminen R2 3:31 giljotiini

357 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page