top of page
Search

Hamara Vol. 4 feat Lauri Härmä

Hamara Vol. 4 oteltiin 11.11. Turun Kupittaalla. Hamara on kokoajan kasvanut tapahtumana, ja tällä kertaa otteluita oli seuraamassa arviolta 1500 katsojaa. Hyvin järjestetyissä puitteissa illan aikana nähtiin useampi vapaaottelumatsi sekä kaksi pystyottelumatsia, joista ensimmäinen oli ammattilaissäännöin käyty K-1 matsi ja toinen amatöörisäännöin käyty thainyrkkeilymatsi, jossa Lauri otteli.

📷Kalle Ryökäs

Alunperin Laurin piti otella tuttua vastustajaa, Vesa Martinia vastaan, mutta ottelupari peruuntui loukkaantumisen vuoksi. Painoluokkaan oli vaikeaa löytää uutta vastustajaa, mutta GB Gymiltä löytyi vapaaottelussa enemmän otellut Qudrat Dargai. Tämäkin ottelupari valitettavasti peruuntui sairastumisen vuoksi. Lopulta Lauri sai otteluparikseen 16-vuotiaan Max Saensamramin, jolta löytyi ottelukokemusta melkein 20 ottelun edestä.

📷Kalle Ryökäs

Suunnitelmana oli aloittaa rauhassa, tunnustella vastustajaa ja käyttää pysäriä. Kulmassa kuitenkin huomattiin, että erät kuluivat liian nopeasti joten lennosta taktiikkaa vaihdettiin prässäämiseksi. Ensimmäinen ja toinen erä olivat tasaisia, mutta kolmannessa erässä Lauri osui yläpotkulla ja Maxille laskettiin tästä lukua. Kolmas erä oli Laurin näytöstä ja se riitti selkeään voittoon kuitenkin tiukasta matsista.

📷Kalle Ryökäs

Lauria tullaan jatkossakin varmasti näkemään Hamaran pystyottelutapahtumissa.

57 views

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page