top of page
Search

Hamara x Uittamo & Mikkeli Mayhem

Updated: Jun 17

Viime viikonloppuna kisailtiin lukkopainissa ja thainyrkkeilyssä. Lukkopainijat ottelivat Kamppailuareena Mikkelin järjestämässä Submission Only -tapahtumassa ja thainyrkkeilijät jo toista kertaa järjestetyssä Hamaran pystyotteluillassa Uittamossa.


Ensimmäisenä kehään astui Casper Salenius, joka kohtasi toistamiseen Otto Talstian. Ensimmäinen ottelu oli melko tasainen, ja niin oli ottelu tasaista tälläkin kertaa. Casper kuitenkin vei kuitenkin matsin kotikulmaan voittamalla 1. ja 3. erän vahvoilla osumilla.Seuraavaksi otteli 16-vuotias Nooruldeen Saadallah. Vastassa oli kokenut Kristian Behm. Noor aloitti vahvoilla potkuilla, Kristianin keskittyessä liikkumiseen ja vastahyökkäyksiin. Kristianin kulmassa tehtiin kuitenkin taistelun tuoksinnassa muutos taktiikkaan, ja hän lähti prässäämään ja tekemään aloitteita. Tämä riitti Kristianin voittoon. Noorilta kuitenkin hieno suoritus aikuista vastaan ja ensimmäistä kertaa B-luokan ottelu.
Mirjam Hänninen sai niin ikään tutun vastustajan Turusta. Ensimmäisellä kerralla Mirjam voitti ottelun tuomariäänin 2-1. Tälläkin kertaa ottelu meni hyvin samalla tavalla, tuomariäänin 2-1 voitto. Mirjamin vahva prässi ja alapotkut varmistivat voiton.
Lauri Härmä sai vastaansa Kaarlo Kuoksan, joka oli tuttu vastustaja thainyrkkeilyn SM-kisojen finaalista. Silloin Lauri oli kokenut kirvelevän hajaäänitappion. Kuitenkin tästä sisuuntuneena Lauri otteli kypsästi kaikki kolme erää ja voitti puhtaasti tuomariäänin 3-0.
Viimeisenä astui kehään Joni Lehtosaari. Joni lähti heti toisessa thainyrkkeilymatsissaan syvään päätyyn, kun vastassa oli thainyrkkeilyn Suomen ja Pohjoismaiden mestari Salar Salafi. Salar on voittanut lähes 30 ottelustaan melkein kaikki, tilillä ollen vain yksi tappio.


Joni hallitsi kehää vahvoilla lyönneillä, mutta Salar napsi pisteitä reippailla vartalopotkuilla. Tällä kertaa kotikulmalle tappio tuomariäänin. Vähän vielä kehäkokemusta Jonille lisää, niin kone lähtee alusta asti käyntiin ja tiukat matsit kääntyvät Jonin hyväksi.

Seuraavan kerran Hamara järjestää pystyotteluillan 14.9.2024, johon myös Crestin tiimi tähtää.
Mikkeli Mayhem Submission Only tapahtumassa ottelivat valkovöisten sarjassa Pyry Turunen, Daniel Rajakallio, Gabriel Haratani ja Jakob Bouhlal. Poikkeuksellisesti tässä turnauksessa matsit päättyivät vain lopetuksella tai tuomariäänin, jos lopetukseen asti ei päästy.


Kaikilta nähtiin kypsiä suorituksia, Pyryn voittaessa ensimmäisen matsninsa takakuristuksella ja Danielin voittaessa isomman vastustajan tuomarinpäätöksellä. Kirkkaimmasta suorituksesta vastasi Gabriel, joka putsasi sarjansa ja nappasi kultamitalin kaulaan. Oss!


78 views

Comments


bottom of page