top of page
Search

Janne Helakorpi voittojen tiellä

Tästä ei olla päästy poikkeusvuonna liikaa nauttimaan; käpälät siteisiin, kintaat käteen ja matsi käyntiin. Sunnuntaina koettiin kuitenkin urheilun juhlaa kun Crestin Janne Helakorpi kohtasi superraskaan sarjan nyrkkeilyottelussa Espoon Kehähaiden Pasi Räsäsen.

Ottelun asetelma oli kiinnostava; Helakorpi oli parivaljakosta selkeästi pienempi – Crestin nyrkkeilypäävalmentaja Petteri Jeskanen tiesikin kertoa että seuraava ottelu käydään alle 91 -kiloisissa. Kokoero ei kuitenkaan haitannut tekemistä liikaa molempien otellessa hienon ja tarkan matsin.

Matsin pari ensimmäistä erää olivat tasaisia. Räsänen antoi ottelijoista isompana painetta, Helakorven jakaessa nopeampana puhtaammat osumat. Ottelijoista enemmän töitä tehnyt Helakorpi osui aluksi etenkin kroppaan mutta ottelun edetessä Crestin nyrkkeilijän takakäsi alkoi löytää maalinsa myös ylempää. Viimeinen erä meni selkeämmin Helakorven kulmaan ja lopputuloksena ottelusta voitto hajaäänin, kahden tuomarin antaessa kaikki erät Jannelle. Tasainen ja tarkka matsi molemmilta. Seuraavaksi Jannen haasteet jatkuvat kuitenkin painoluokkaa alempana.

32 views

Comments


bottom of page