top of page
Search

Nippon Sport Cup – Salikilpailut Lahdessa

Viime viikonloppuna oteltiin perinteiset Sigma Jiu-Jitsun salikilpailut Lahdessa. Crestiltä kilpailemassa olivat värivöissä Jaakko Lempiäinen ja Rosetta Piiroinen, valkovöissä Sakari Sampo, Dan Liiman ja Antti Lempiäinen.

Antti vei ensimmäisessä matsissaan voiton d’arce-kuristuksella ja eteni semifinaaleihin, jossa triangeli pääsi yllättämään Antin. Tämän jälkeen oteltiin vielä pronssimatsi, jonka Antti voitti pisteillä ja sai ansioistaan pronssimitalin kaulaan.

Dan hävisi ensimmäisen matsinsa pisteillä, mutta lopetus ei ollut triangelihaussa kaukana. Sakari otteli molemmat matsinsa täyteen aikaan, omassa sekä avoimessa painoluokassa, häviten pisteillä hyvien taisteluiden jälkeen.

Rosetta otteli ahkerasti kolmen matsin edestä, yhden omassa ja kaksi avoimessa painoluokassa. Tällä kertaa kotiintuomisena oli kuitenkin vain kokemusta. Jaakko eteni voitoilla semifinaaleihin asti, kirkkaimpana saavutuksena voitto mustavöisestä vastustajasta. Finaalissa kaveri oli kuitenkin parempi, ja näin ollen pistehäviö ja hopeamitali kaulaan.

Seuraavan kerran Crestin ruttukorvat ottelevat brassijujutsun suomenmestaruuksista marraskuussa ja joulukuun alussa ADCC-säännöillä käytävissä joukkuekilpailuissa, jotka järjestetään Crestin salilla.

25 views

Comments


bottom of page