top of page
Search

Lapin Ruskaturnaus: Ismailille kultaa!

Rovaniemellä käytiin kuluneena viikonloppuna kansainvälinen Ruskaturnaus, jossa Crestiä oli edustamassa Ismail Umar. Tarkoitus oli että turnauksessa olisi nähty enemmän matseja, mutta osallistujia karsi viisumiongelmat. Näin ollen muunmuassa osallistujia Intiasta, Latviasta ja Afrikan maista joutuivat perumaan osallistumisensa.


Lopulta sarjassa oli Ismailin lisäksi vain yksi ottelija, ruotsalainen Hampus Broman. Broman on yli sata matsia otellut taitava ja kokenut nyrkkeilijä, jonka meriittien joukossa ovat ruotsinmestaruus, U22 EM 5-sijoitus sekä hallitseva Pohjoismaiden mestaruus. Koska Ismail ja Hampus olivat kahdestaan sarjassa, päätettiin että parivaljakko ottelisi kaksi kertaa perjantaina ja lauantaina.

Perjantain matsi oli tiukka puolin ja toisin käyty kamppailu. Ismail ei saanut kunnolla konetta käyntiin, ja voitto meni tästä matsista hajaäänin Bromanille. Yksi tuomareista näki kuitenkin matsista 2 erää Ismailin hyväksi. Lauantain revanssimatsissa Ismail teki pieniä taktisia muutoksia, vältellen turhia tappelutilanteita sekä otellen paljon kurinalaisemmin. Muutokset toimivat, ja voitto meni selkeästi Ismailin kulmaan. Kummallista kyllä, mutta voitto tuli silti hajaäänin. Jokatapauksessa arvokas voitto kokeneesta vastustajasta!

Matsien jälkeen molemmat miehet saivat kultamitalin kaulaan.


Seuraavan kerran Ismail nähdään kehässä syyskuun lopulla Virossa järjestettävässä Tallinn Open skaboissa, joista kuullaan lisää myöhemmin.
58 views

Comentários


bottom of page