top of page
Search

Opintomatka Nummelaan & Ice Cage 2

Viikonloppuna thainyrkkeilijät kävivät skabaamassa Nummela Thaiboxing Clubin salikisoissa. Ottelemassa olivat Keron Kottise, Luis Rafael Rodriguez, Nooruldeen Saadallah, Kristian Mikander, Milla Hoffman, Mirjam Hänninen sekä Rene Partida. Lisäksi samana iltana Ice Cage Fighting 2 tapahtumassa otteli Albert Nuutinen.


Keron otteli kolmatta kertaa Robin Varmaa vastaan. Menneet ottelut ovat olleet hyvin tasaisia ja voittojen puolesta tilanne oli myös tasan. Tälläkin kertaa sama kaava pysyi ja parivaljakko tykitteli toisiaan monipuolisesti. Robin veti kuitenkin pidemmän korren ja voitti ottelun.


Rafa joutui hyppäämään ylempään painoluokkaan ja kohtasi nuoren Artambares Strengellin HTBC:ltä. Rafa yritti päästä osumaan lyönneillä, mutta matsi ajautui jatkuvasti lähiotteluun. Lähiottelussa Strengell osui polvilla kroppaan Rafan osuessa jalkoihin. Strengell voitti lähiottelutilanteet ja tämä riittikin hänen voittoon tuomariäänin 3-0.


Noorin ottelut ovat aina olleet varsin viihdyttäviä ja näin oli tälläkin kertaa. Noor sai vastaansa vanhemman Kim von Schantzin Kotkasta. Noor veteli matsissa hyviä alapotkuja ja kolmannessa erässä ajoi vastustajan kulmaan ja tykitteli kaveria urakalla. Tämä ei kuitenkaan ihan riittänyt, ja tasaisesta matsista tuli Noorille täpärä 2-1 tappio.


Milla otteli Espoon Noelle Sillanpäätä vastaan. Vastustajan taktiikka prässätä Millaa taukoamatta kolme erää toimi hyvin, eikä Milla oikein päässyt menoon mukaan ja pysäytettyä Noellea. Näin ollen voitto Espoon kulmaan.


Kristian otteli jälleen DMT:n Yusuf Demirbasta vastaan. Ekalla kerralla Kristian oli voittanut matsin, mutta tällä kertaa Yusufin taktiikkana oli viedä matsi lähiotteluksi. Yusuf vei voiton tällä taktiikalla.


Potkunyrkkeilyssä kilpaillut Mirjam otteli ensimmäistä kertaa thainyrkkeilyssä. Vaikka Mirjamilla on pitkä tausta potkunyrkkeilystä, oli jännitys silti kova ennen ottelua. Jännitys saatiin kuitenkin kontrolloitua ja Mirjam vei voiton itselleen napsimalla tilannevoittoja lyönneillä ja alapotkuilla.


Rene kohtasi HTBC:n Mohammed Al-Azawin. Illan viimeinen ottelu oli kova ja tuomari jakeli huomautuksia taistelun tuoksinnassa myös punaiseen kulmaan. Mohammed liikkui hyvin ja fiksusti, mutta Renen kova prässääminen tehosi ja Mohammed alkoi matsin pidentyessä väsyä. Mohammed vei kuitenkin tarvittavat osumat itselleen ja voitti tuomariäänin 3-0.


Illalla oteltiin Ice Cage 2 -tapahtuma, jossa Albert otteli potkunyrkkeilymatsin Splashyä vastaan. Ottelu oli kovatasoinen ja erittäin yleisöystävällinen. Samalla kuitenkin se oli myös kulman painajainen, kun Albert lähti vähän liiankin hanakasti prässäämään ja "tappelemaan". Ensimmäinen erä näytti menevän Albertin hallinnassa, mutta erän lopussa vastustajan lyödessä vastapalloon joutui Albert luvunlaskuun. Tämän vuoksi ensimmäisestä erästä tuli 10-8 tappio.

Albert jatkoi toisessa ja kolmannessa erässä vahvaa prässiä, lyöden vastustajaa ympäri kroppaa, kun taas vastustaja veteli kovia alapotkuja. Tällä kertaa matsista tuli tappio tuomariäänin. Jos Albert ei olisi joutunut luvunlaskuun, olisi hän vienyt ottelun tuomareiden papereissa. Yleisö kuitenkin varmasti viihtyi tätä matsia seuratessa.


Tappioista otetaan opit ja palataan vahvempana takaisin kehiin!


-39kg Keron Kottise Crest – Robin Vaarma ETBC, 0-3

-71kg Artambares Strengell HTBC – Luis Rafael Rodriguez Crest, 3-0

-86 kg Kim Von Schantz KoTBC – Nooruldeen Saadallah Crest, 2-1

-63.5kg Milla Hoffman Crest – Noelle Sillanpää 16v ETBC, 0-3

-56kg Kristian Mikander Crest – Yusuf Demirbas DMT, 0-3

+75kg Piritta Kuronen TMT – Mirjam Hänninen Crest, 1-2

-67kg Mohammed Al-Azawi HTBC – Rene Partida Crest, 3-0
135 views

Comments


bottom of page