top of page
Search

Paluu kehään HTBC:n salikisoissa

Tampereen salikisoissa koettujen tappioiden jälkeen lähdettiin hakemaan revanssia kevätkauden viimeisistä salikisoista, jotka järjestettiin Helsinki Thaiboxing Clubilla 11.6. Tällä kertaa kisaamaan lähti tarkoituksella pienempi joukkue. Kehään astuivat Mikael Sieppo ja Sinikka Niskanen, joilla molemmilla oli useamman vuoden kisatauko.

Mikaelille ei aluksi meinannut löytyä ottelua, mutta ottelupari löytyi viimein torstaina ylemmästä painoluokasta. Painoerosta huolimatta Mikael vei kaikki erät nimiinsä perustekniikoihin nojautuen, pysäreitä ja kiertopotkuja viljellen.

Sinikka sai vastaansa Jyväskylä Muay Thain Riina Hendriksin. Sinikka hallitsi ottelua ja voitti hienosti kaikki erät. Myös ahkerasti käytössä olleet alapotkut auttoivat voiton tiellä.

Ottelijat ja tukijoukot.

Kesän skaboissa nähdään vielä kerran Crestiltä ottelija, kun Burhan “Bubu” Sheikhin on määrä otella Some-nyrkkeilyiltamassa, josta saadaan lisätietoja myöhemmin. Tämän jälkeen Crestin thainyrkkeilijöillä alkaa peruskuntokausi, ja ahkerasti treenaavien kanssa päästään kisaamaan taas syksyllä, jolloin Crestilläkin on määrä järjestää salikisat.

C1-luokka: -86kg Kasper Kaasinen ETBC vs. Mikael Sieppo Crest – PFC 0 – 3

C-luokka: -63.5kg Sinikka Niskanen Crest – PFC vs. Riina Hendriks JMT 3 – 0

48 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page