top of page
Search

Potkunyrkkeilyä ja jännityksen hetkiä Espoossa

Lauantain hellepäivä ei tarkoittanut Crestin nuorelle kolmikolle rannalla loikoilua – mutta hiki tuli silti! Espoossa nimittäin rymisteltiin potkunyrkkeilyn merkeissä. Crest – Professional Fighting Centeriä skaboissa edustivat juniorit Mo Osman ja Emad Rezaee, minkä lisäksi Kisahanskat päälleen puki myös yhden ottelun ammattilaisveteraani Shuajb ”Ajbi” Kunushevci. Myöskään jännitykseltä ei vältytty – koko herrasmieskolmikko nimittäin tajusi tuntia ennen otteluita, että matkasta olivat jääneet niin alasuojat, käsisiteet, lämmittelyhanskat kuin hammassuojatkin. Onneksi kisapaikalta löytyi kuumaa vettä hammassyndien muotoiluun ja varusteetkin saatiin haalittua ajoissa kasaan. Tästä keikasta oppivat varmasti niin ottelijat kuin valmentajatkin!

Crew.

Vasta 16-vuotias Mo kohtasi debyyttimatsissaan KK:n Aleksi Helkilön. Nuori Osman haastoi aikuista vastustajaansa ennakkoluulottomasti ja sähinää riitti lähes koko ottelun ajan. Lopussa tuoreen ja innokkaan ottelijan kunto alkoi kuitenkin hieman hiipumaan ja Aleksi pääsi rokottamaan tilanteesta ansaiten pistevoiton. Tärkeimpänä asiana Mo nautti ottelemisesta täysin rinnoin ja heti matsin jälkeen mietittiinkin jo seuraavaa ottelumahdollisuutta. Hienot alkuaskeleet nuoren miehen uralle!

Kova haastaminen ei tällä kertaa riittänyt aivan loppuun asti.

Emad kohtasi omassa koitoksessaan GB Gymin kokeneemman Miikka Heinon. Pisteiden valossa ottelu oli hyvin tasaväkinen loppuun asti, vaikkakin Miikalta nähtiin hieman monipuolisempaa tekemistä. Emad ei kuitenkaan antanut missään vaiheessa periksi ja rankaisi vastustajaansa kovilla alapotkuilla. Mukaan tarttui siis arvokasta matsikokemusta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Heinon käsi nostettiin ylös voiton merkiksi.

Viimeisenä crestiläisenä kehään astui Shuajb ”Ajbi” Kunushevci. Suoraan ammattilaisena ensimmäisen matsinsa taannoin mitellyt Ajbi pääsi takaisin toimintaan paranneltuaan hetken edellisen ottelun jalkoihin aiheuttamia kolhuja. Tällä kertaa miehistä otettiin mittaa amatöörisääntöjen puitteissa. Ajbi hallitsi ottelua loistavalla etäisyyden hallinnalla tuottaen vastustajalleen Ahmedille haasteita saada itsensä kiinni ja päästä osumaan. Ajbin otteissa ei tällä kertaa nähty turhia riskejä, vaan matsaaminen sujui tarkalla rutiinilla – välissä nähtiin kuitenkin näyttäviä yksitäisiä tekniikoita. Ottelu ei ollut parasta Ajbia mutta rutiinisuoritus riitti pistevoittoon. Tärkeää ottelukokemusta jälleen vyön alle ja kohti seuraavaa!

Yhden ottelun (ammattilais)veteraani Ajbi voittoon!

1 view

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page