top of page
Search

Thainyrkkeilyn SM-kisojen ensimmäinen päivä

SM-kisojen ensimmäinen päivä käynnistyi mollivoittoisesti tulosten valossa.

Gia Winberg vs. Oona Valkeinen

Oona joutui heti ensimmäisissä SM-kisoissa kovaan testiin, kun vastaan astui huomattavasti kokeneempi ja vuosia thainyrkkeilyssä tahkonnut Gia Winberg.

Oona ei kuitenkaan kuvia kumartele, ja lähti haastamaan Giaa heti alusta asti. Oona yritti prässätä Giaa kovilla lyönneillä liikkumaan taaksepäin, mutta Gia piti vahvan asennon ja prässäsi kovasti vastaan. Oona pystyi haastamaan Gia jokaisessa erässä, vaikkakin erät menivät ansaitusti Gialle.

Ottelussa näkyi, ettei terävin kärki ole Oonaa kaukana ja varmasti jo ensi SM-kisoissa maistellaan hyvin todennäköisesti mestaruusvyötä.


Pekka Vesanen vs. Valto Vainio-Puhju

Pekka otteli Turun nuorta Valto Vainio Puhjua vastaan, jolla on ollut pitempi tauko ottelemisesta. Ottelu oli hyvin tasainen alusta asti, tuomarinpapereissa ensimmäinen erä meni hajaäänituomiolla Pekalle ja toinen erä taas hajaäänituomiolla Puhjulle. Viimeisessä erässä Pekka aloitti vahvan prässin ja se näytti tuottavan tulosta. Ottelu kuitenkin tasaantui sen edetessä ja oli hyvin ympäripyöreä loppuun asti. Ottelu tuomittiin lopulta harmittavasti niukasti siniseen kulmaan, 2 – 1.


Tänään on vielä yksi Crest – PFC:n edustaja kehässä, kun Sami Leino ottelee suorassa finaalissa CAF:n Niko Korventausta vastaan. Viime SM-kisoissa Niko voitti kovassa ja vauhdikkaassa ottelussa Samin semifinaalissa – Tänään onkin Samilla varmasti revanssi mielessä.

Ottelut alkavat kello 18.00 ja Samin ottelu on illan viimeinen (kymmenes).

9 views

Commentaires


bottom of page