top of page
Search

Vaikuttajien Fight Night ja thainyrkkeilyä

Jenkeistä tutut some-vaikuttajien väliset nyrkkeilymatsit ovat viimeaikoina rantautuneet Suomeenkin. Tätä uutta ilmiötä päästiin todistamaan Crestin isännöimässä nyrkkeilyillassa 22.6, kun some-vaikuttajat ottivat toisistaan mittaa kehässä. Matseja tähditti youtubettajat Daniel Ahola ja Khaled Azizi, Twitch-striimaajat AndyPyro ja TurunPug sekä tiktokkaaja Risanaamio.

Illan avasi vauhdikas thainyrkkeilymatsi, jossa Crestin oma poika Burhan “Bubu” Aweis otteli Espoo Thaiboxing Clubin Robel Abbayta vastaan. Bubu voitti ensimmäisen erän, mutta lyöntejä jäi käyttämättä ja Robel onnistui viemään viimeiset kaksi erää napsimalla tilannevoittoja. Matsi oli kuitenkin Bubulta hyvä ensimmäinen suoritus B-luokassa. Seuraavaksi tähtäimessä on lokakuun thainyrkkeilyn SM-kisat.

Seuraavaksi kehässä nähtiin neljä somevaikuttajien välistä ottelua, joista viimeisenä Danielin ja Khaledin välinen matsi. Kolmanteen erään asti taistelleiden youtubettajien matsin päätti tyrmäys, kun Daniel pääsi yllättämään Khaledin koukulla.

Ilta oli jymymenestys, ja se toi valtavasti näkyvyyttä Crestille ja kamppailu-urheilulle. Voi olla, että vaikuttajien välisiä nyrkkeilymatseja nähdään tulevaisuudessa isommilla areenoilla.

Nyrkkeilymatsit nähtävissä täällä.

24 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page