top of page
Search

Viikonlopun kisakatsaus: nyrkkeilyä, thaikkua ja brassijujutsua

Viikonloppuna riitti mähinää, kun Crestin kilpailijat olivat ottelemassa kolmessa eri lajissa. Thainyrkkeilyn kisatiimi otteli Helsinki Thaiboxing Clubin järjestämissä salikisoissa, jossa mukana oli Lauri Härmä, Milla Hoffman ja Alagie Jitteh. Jaakko Lempiäinen otteli AJP Tourin järjestämissä brassijujutsuskaboissa ja Aristote Kialanda sekä Julian Jalava perinteisissä Ruskiksen Skaboissa.

Thainyrkkeilyssä kaikilta ottelijoilta nähtiin hienoja suorituksia. Lauri ja Milla ottelivat varsin tasaiset matsit. Lauri voitti omansa ja Millalla tällä kertaa kotiinviemisinä oppia.


Alagien matsissa ei jäänyt paljoa arvailun varaan, kun Alagie laittoi myllyn päälle ja vei matsin aikana vastustajan luvunlaskuun. Selvä voitto Alagielle.

Jaakko otteli purppuravöisten painoluokassa -77kg sekä no-gissä että gi:ssä. Puvulla tuli pronssimitali, no gistä hopeaa ja avoimesta molemmista sarjoista hopeaa. Oss!

Ruskiksen skaboissa nähtiin 32 ottelua. Aristoten sarjassa oli pariton määrä ottelijoita, jonka vuoksi hän jäi ikävä kyllä ilman matseja. Julian otteli Sven Saksonia vastaan hyvän matsin, jonka päätteeksi Julianin käsi nostettiin tuomariäänin 3-0. Lisäksi Julian palkittiin kisojen parhaaksi nyrkkeilijäksi.


Ismail Umar ja Julian ottelevat seuraavan kerran Tallinn Openissa, joka järjestetään 29.9.-1.10 Tallinnassa. Kansainvälisessä turnauksessa Ismail ottelee painoluokassa 63.5kg ja Julian painoluokassa 71kg.


148 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page