top of page
Search

Viikonlopun kisakuulumiset: nyrkkeily, MMA ja BJJ

Kulunut viikonloppu oli Crestin ottelijoille kiireinen, kun viikonloppuna kilpailtiin kolmessa eri lajissa. Ismail Umar edusti HSK Box Cupissa Tanskassa, thainyrkkeilijät SM-kisoissa ja vapaaottelijat Stanislav Bondiuk ja Mairo Murnek Imatran Carelia Fightissa.

Tanskan Hillerödissä järjestetyssä HSK Boxing Cupissa nähtiin rutkasti matseja ja kilpailijoita oli tullut ottelemaan eri puolilta maailmaa. Ismail otteli suoraan finaalissa lontoolaista Taran Singh Raita vastaan, joka on muunmuassa ollut Lontoon alueen mestari.

Matsi oli selkeä voitto Ismailille. Vaikka Rai on teknisesti taitava ja pitkä nyrkkeilijä, oli Ismail vielä pidempi ja vasenkätinen, joka varmasti häiritsi Rain peliä. Ismail onnistui osumaan painavasti jo heti alussa. Viimeisessä erässä Rai pyrki kuromaan väliä umpeen, mutta Ismail löi uudestaan hyvin vastaan ja käytti kaveria luvunlaskussa. Näin ollen Crestin kulmaan matsista voitto tuomariäänin 5-0. Seuraavan kerran Ismail nähdään Saksassa World Cup nimisessä kansainvälisessä turnauksessa.

Perinteinen Carelia Fight XVII oteltiin Imatralla. 16-vuotias Stanislav Bondiuk otteli RNC Sport Clubin Mikko Kellmania vastaan, joka oli Stasia hieman pidempi ja painavampi. Matsi oli vauhdikasta pystyssä tykittämistä, ja taistelun tuoksinnassa Stanislav sai itsekin osumia muttei siitä kuitenkaan hidastunut. Ottelukunto alkoi kuitenkin simahtaa ja paremmassa kunnossa ollut Mikko alkoi pääsemään edelle. Näin ollen pistevoitto Hyvinkäälle.


Seuraavaksi häkkiin astui Mairo. Mairo oli hyvin valmistautunut ja se näkyi matsissa. Ottelu meni pitkälti Mairon komennuksessa muutamaa kuristusyritystä lukuunottamatta, jotka Mairo vältti hienosti. Kolmannen erän alkupuolella tuomarin keskeytyskään ei ollut kaukana. Tästä huolimatta matsi meni täyteen aikaan, jonka Mairo vei kaikin tuomariäänin.

Lisäksi Jaakko Lempiäinen kävi nappaamassa kultaa GB Gymin BJJ turnauksessa. Jaakko voitti matsinsa käsilukolla ja tuomarin päätöksellä purppura-mustavöisten sarjassa painoluokassa -76kg. Oss!


69 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page