top of page


Combat lifestyle

05e8d0b4-5b5c-4304-8c0c-5577c98556fa.jpg

Crest – Professional Fighting Center
–kamppailusali sijaitsee Metsälässä, Käpylän juna-aseman läheisyydessä. Junamatka salille kestää noin 10 minuuttia Helsingin keskustasta.

Läkkisepäntie 11 C, 00620 Helsinki | 050 400 8670 | asiakaspalvelu@crestCenter.fi

C_oranssi_ALPHA_OPASITY_10.png
crest_oranssi_ALPHA.png

Muay Thain eli Thainyrkkeilyn  peruskurssit helsingissä

THAINYRKKEILY.jpg
Blom_thainyrkkeily.jpg

Lajin virallinen kansainvälinen nimi on muay thai, suomenkielessä puhutaan arkisemmin thainyrkkeilystä tai käytetään englanninkielistä kielikäännöstä thaiboxing.

Thainyrkkeilyn Eli Muay Thain päävalmentajamme Helsingissä
MIKKO BLOM

Thainyrkkeily on taitolaji, johon tarvitaan hyviä fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia, varsinkin kun lajissa kilpaillaan.

Lajiesittely

 

Lajin virallinen kansainvälinen nimi on muaythai, suomenkielessä puhutaan arkisemmin thainyrkkeilystä tai käytetään englanninkielistä kielikäännöstä thaiboxing. Thainyrkkeily on pystyottelulaji. Tekniikoihin kuuluvat käytännössä kaikki pystyottelutekniikat: lyönnit, potkut, polvet, kiinniotot, thaipaini ja kyynärpäälyönnit.

Thainyrkkeily on taitolaji, johon tarvitaan hyviä fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia, varsinkin kun lajissa kilpaillaan. Thainyrkkeilyssä on paljon kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Suomessa järjestetään paljon salikisoja ja SM-kisat järjestetään pääosin vuoden alussa. Kansainvälisesti kisoja löytyy myös paljon, EM- ja MM-kisoista lähtien. Thainyrkkeilyä harrastetaan Suomessakin pääosin kuitenkin vain harraste- ja kuntoilumielessä.

Thainyrkkeily on Thaimaan kansallislaji ja sen historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Laji on tärkeä osa maan kulttuurihistoriaa ja se näkyy kaikkialla Thaimaassa. Maassa arvioidaankin olevan noin 60 000 rekisteröityä ottelijaa. Nykyisessä muodossaan lajia on harjoitettu 1930-luvulta asti.

Vaikka harjoittelu tähtääkin ottelemiseen, lajista on kehittynyt tehokas ja suosittu kuntoilun sekä itsensä kehittämisen muoto. Nykypäivänä thainyrkkeilyn harrastaminen kuntoilumielessä myös Thaimaassa on hyvin arkipäivää, kun treenicampeja löytyy käytännössä joka pitäjästä. Campit ovat auki turisteille yhtälailla kuin kilpalijoille.

Thainyrkkeilyn treenaaminen Crestillä

 

Crest tarjoaa thainyrkkeilytreenejä sekä -valmennusta aina lapsista aikuisiin.

Junnuryhmä on tarkoitettu 7 - 14 -vuotiaille ja treenit ovat aina kahdesti viikossa, perjantaisin sekä sunnuntaisin. Vanhemmille treenajille Crestiltä löytyy peruskusrssi, joka on kestoltaan neljä viikkoa ja treenit aina kahdesti viikossa. Perustaidot taitaville tarjolla on jäsenyys, jolla pääsee treenaamaan kaikille tunneille tai vapaatreeneihin kulkulätkällä aamuvarhaisesta iltamyöhään vaikka joka päivä.

 

Thainyrkkeily on Crestin ensimmäinen laji ja Crestin omistajan oma laji, jossa Blom valmentaa myös kilparyhmää. Crestillä Helsingin Metsälässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Käpylän ja Pohjois-Pasilan tuntumassa voit treenata thainyrkkeilyä niin aamu- kuin iltatreeneissäkin kokeneiden, taitavien ja innostavien valmentajiemme ohjauksessa.  Salille on helppo tulla joka puolelta pääkaupunkiseutua niin julkisilla, kuin omalla autollakin. Pyörällä tai apostolia.

 

Lajitreenejä tukee kamppailusalin yhteydessä myös R5-kuntosali, joka tarjoaa hyvät puitteet esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, edistymisen testaamiseen ja kehonhuoltoon. Crest PFC tarjoaa kaikki puitteet kamppailulajien parissa tavoitteelliseen treenaamiseen, olivatpa tavoitteesi sitten kilpaurheilussa, kuntoliikunnassa tai vaikka painonpudotuksessa. Meillä voit treenata juuri sellaisena, kuin olet.

Thainyrkkeilytreenit Crestillä on jaettu eri päiville eri teemoihin, joten opit varmasti lajin koko kirjon ja sparraamaankin pääset heti, kun omaat thainyrkkeilyssä tarvittavat perustaidot. Alkeiskurssit pyörivät Crestillä tauotta ja thainyrkkeilyn peruskurssi kestää neljä viikkoa. Peruskurssille tarvitset vain itsesi, lainavarusteet saat ensimmäisille kerroille Crestiltä. Salimme yhteydessä palvelee myös Crest Shop, josta saat varusteet kaikkiin salillamme valmennetaviin kamppailulajeihin. Alkeiskursseistamme voit lukea lisää täältä.

Jos sinulla on thainyrkkeilyn perustaidot jo hallussasi ja haluat vaihtaa kamppailusailia tai aloittaa thainyrkkeilyn tauon jälkeen uudestaan, voit ostaa salillemme jäsenyyden. Ensimmäinen kerta on aina ilmainen, joten voit ostaa jäsenyyden myös kaupaltamme tullessasi treeneihin. 

 

Thailyrkkeilyn tarkemmat treeniaikataulut näet täältä.

Tule mukaan thainyrkkeilytiimiimme.

Crest_Alkeiskurssit_1x1_early_bird.png

Elokuun alkeiskurssit nyt

EARLY BIRD HINTAAN

Lajivalikoimasta löytyy nyrkkeily, thainyrkkeily, BJJ ja vapaaottelu. Alkeiskurssille osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa urheilu- tai lajitaustaa.

Voit tulla sellaisena kuin olet!

Verkkokauppa

Crest - Professional Fighting Gear on virallinen yhteistyökumppani johtavien kamppailuorganisaatioiden kanssa

bottom of page