top of page
DSC08355_edited.jpg

KAMPPAILULAJIEN ALKEISKURSSIT
Crestillä Helsingin Metsälässä

Peruskurssit pyörivät crestillä non-stoppina

 

Lajeina Crestillä ovat thainyrkkeily, nyrkkeily, MMA ja BJJ. Jokaisen lajin alkeiskurssi kestää neljä viikkoa ja kurssit pyörivät non-stoppina. Kun yksi loppuu, niin toinen alkaa. Nyt sulla on erinomainen tilaisuus tulla heti seuraavalle mahdolliselle kurssille mukaan, sillä tarjoamme jokaisen lajin alkeiskurssin nyt sitä edullisemmin, mitä aiemmin ilmoittaudut ja kurssin ostat. 

 

20 ensimmäistä ilmoittautujaa saa kurssin nyt puoleen hintaan 49,50 €

 

Aloita uusi elämäntapa nyt

 

Haluatko parantaa kuntoasi, kasvattaa itseluottamustasi ja oppia samalla arvokkaita itsepuolustustaitoja? Crestin alkeiskurssit tarjoavat kaiken tämän ja paljon muuta!

 

Treeneissä käytetään vain omaa kehoa ja ne auttavat sinua kehittämään voimaa,

lisäämään liikkuvuutta sekä parantamaan kestävyyttäsi.

 

Kamppailulajien hyödyt eivät

todellakaan jää siihen

 

Treeneissä kasvatat itseluottamustasi sekä itsetuntoasi, kun opit uusia taitoja ja onnistut asioissa, joissa et olisi koskaan tiennyt pärjääväsi.

 

Lisäksi kehität parempaa keskittymiskykyä, tarkkaavaisuutta sekä itsekuria, kun hallitset uusia tekniikoita ja parannat suorituskykyäsi ajan mittaan.

 

Ja tietysti opit arvokkaita itsepuolustustaitoja, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi itsevarmemmaksi sekä valmiimmaksi missä tahansa tilanteessa.

Myös salin ulkopuolella.

Älä jää enää odottamaan, että pääset kokemaan kamppailulajien pitkäaikaiset hyödyt.

Tuloksia voit nähdä erittäin nopeasti! Kuvittele kuukauden päähän enenmmän elinvoimaa, parempi kunto, kovempi itseluottamus sekä enemmän aloitekykyä ja rohkeutta!

 

 ilmoittaudu alkeiskursseille jo tänään!
 

Kuntosalilla käyminen voi käydä tylsäksi, mutta Crest Centerillä pääset kokemaan aina haastavat ja hauskat treenit.

Alkeiskurssit on suunniteltu kaiken tasoisille, joten onpa kyseessä aloittelija tai huonokuntoinen, meille olet aina tervetullut.

 

Liity tiimiimme samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka haluavat auttaa sinua onnistumaan ja parantamaan yleistä hyvinvointiasi.​

Sali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Metsälässä.

Käpylän juna-asemalta kävelee meidän salille parissa minuutissa.

Jäikö jotakin kysyttävää? Älä epäröi olla meihin yhteydessä,

vastaamme aina mieluusti kaikkiin kysymyksiin!

Crest – PFC

Läkkisepäntie 11 C, 00620 Helsinki

050 400 8670 | asiakaspalvelu@crestcenter.fi 

Mitä siis vielä odotat? Osta alkeiskurssi täältä!

 

Alkeiskurssi kaikissa lajeissamme kestää neljä viikkoa. Tämän jälkeen voti siirtyä oman lajin peruskurssille ja jatkaa monipuolisten kamppailulajien oppimista vaikka kaikkien lajiemme alkeissa. Tutustu Crestin kaikkiin kamppailulajeihin tästä:

Crestillä Helsingin Metsälässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Käpylän ja Pohjois-Pasilan tuntumassa voi treenata monipuolisesti eri kamppailulajeja ja salillemme on helppo tulla joka puolelta pääkaupunkiseutua niin julkisilla, kuin omalla autollakin. Pyörällä tai apostolia.

Alkeiskurssit pyörivät Crestillä tauotta ja peruskurssille tarvitset vain itsesi, lainavarusteet saat ensimmäisille kerroille Crestiltä. Salimme yhteydessä palvelee myös Crest Shop, josta saat varusteet kaikkiin salillamme valmennetaviin kamppailulajeihin. Jos mikään mietityttää tai tahdot kysyä mitä tahansa, asiakaspalvelumme palvelee mielellään.

Aukioloajat sekä yhteystiedot löytyvät täältä

bottom of page