top of page
DSC09728.jpg

Treenit Crestillä

Crest tähtää huipulle. Täällä haisee hien lisäksi halu olla paras mahdollinen versio itsestä. Olitpa sitten painonpudottaja, vasta-alkaja, kuntoilija, kilpaurheilija tai sellaiseksi tähtäävä, Crest Family tekee sun kanssa tavotteista totta,  aina alkeista ja varusteista lähtien kohti kovinta kuntoasi ikinä. Tehään se tosissaan ja pidetään samalla hauskaa!

TREENIAIKATAULUN LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Crest Professional Fighting Center on noin 700 neliön monikamppailusali Helsingin Metsälässä, erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Käpylän juna-aseman lähettyvillä, R5 Athletics and Health -kuntosalin kanssa yhteisissä tiloissa. 

Tule  juuri sellaisena kuin olet - saat saliltamme kaiken tuen tavoiteelliseen kuntoiluun sekä kilpaurheiluun.  Treenaa  tiesi vihdoin huipulle Crestillä.  Let's go!

 

Tässä muutamia käytännönohjeita Crestillä treenaamiseen:!

 ​

Kulkulätkä on kaikille jäsenille pakollinen

 

Crestille treeneihin tullaan kulkulätkällä ja jokaisella Crestin jäsenellä tulee olla kulkulätkä. Kulkulätkä toimii joka päivä klo 06-21:30. Mikäli lätkä on hävinnyt tai sitä ei ole, lunastathan sen Crest Shopin kassalta 10 euron käteispanttia vastaan.

 

Kaupalla voit asioida asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

Otamme vierailijat avosylin vastaan

 

 Salille saa tottakai tuoda kaverin treenaamaan ja siitä ilmoitetaan aina lajin päävalmentajalle. Kaveria ei kuitenkaan voi tuoda salille treenaamaan joka ikinen päivä tai edes viikko, sillä säännöllinen treenaaminen Crestillä on tarkoitettu jäsenille ja se on maksullista. 

 

Crestin kuukausijäsenyyden hinta on 69,90 €

 

Jos haluat tulla itsenäisesti Crestille tutustumaan tai kertaluontoisesti treenaamaan, niin tervetuloa Crest Shopin kautta asiakaspalvelumme aukiollessa. Ohjaamme teidät alkuun.

Omatoiminen treenaaminen

 

Meille on ilo ja kunnia tarjota sali innokkaiden treenajien käyttöön aamusta iltaan. Jotta salimme olisi kaikille mahdollisimman mielekäs paikka treenata, omatoimisiin treeneihin voit vapaasti tulla kulkulätkällä - seuraavia ohjenuoria kunnioittamalla: 

 

Omatoiminen treenaaminen on sallittua täysjäsenyydellä, kunhan se ei häiritse ohjattuja tunteja. Junnut ja alkeiskurssilaiset voivat treenata vain ohjatuissa treeneissä. 

 

Parkkipaikat

Crestin oven edustalla olevan aidan edessä on crestiläisille sallitut parkkipaikat. Kaikki muut kiinteistön ympärillä ovat sakkopaikkoja.

Pidetään treeniympäristömme siistinä sekä viihtyisänä

Jokaisella on velvollisuus huolehtia salilla paikat kuntoon oman treenin jäljiltä.​

Treenin päätteeksi musiikkilaitteet sammutetaan sekä varusteet laitetaan paikoilleen.

 

Pulloille löytyy palautuskorit ja roskille roska-astiat, joten siivoathan aina omat sotkusi. Ja tosiaan.

 

Ei tavaroiden säilytystä taikka varastointia pukkareissa. Pukukaapit ovat tarkoitettu ohjaajille.

 

 Ikkunan avaaja myös sulkee sen treeninsä päätteeksi.

Huipputreenejä jokaiselle

 

Kiitos siis yhteistyöstä ja yhteisen treeniympäristömme kunnioittamisesta. Pidetään Crest viihtyisänä kamppailusalina kaikille.

 

Kysyttävää?  Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme tai tule moikkaamaan meitä kaupalle.

11.png

Monipuolinen pystylaji, joka nostaa tehokkaasti kuntoa ja polttaa nopeasti rasvaa.

DSC09604.jpg

Ikoninen ja ikivihreä pystylaji, jossa ei painita eikä viedä maahan.

DSC02586.jpg

Puristusvoimaa ja lukkopainia Metsälän mustalla matolla.

Ehkä vielä mustassa vyössä?

DSC02976.jpg

Koe kaikki kamppailulajit yhdessä brutaalissa muodossa, eli vapaaottelussa.

bottom of page