top of page
WhatsApp Image 2023-11-18 at 14.26.39 (2).jpeg

JUNNU MMA HELSINGIN METSÄLÄSSÄ

Junnu MMA, eli vapaaottelutreenit lapsille ja nuorille on uusi tulokas Crestin kurssivalikoimaan. Vapaaottelu on kamppailulaji, jossa säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat.

Ottelut käydään yleensä häkissä. Treenit Crestillä pidetään painipuolella, jossa on mahdollisuus harjoitella pystyottelun lisäksi turvallisesti maahanvientejä sekä mattotekniikkaa.

Crestillä Helsingin Metsälässä kätevien kuluyhteyksien äärellä myös lapset ja nuoret voivat nyt harrastaa vapaaottelua. Junnuvaparissa opetellaan turvallisesti MMA:n perustekniikoita ja treenit pitävät sisällään monipuolisesti kehittävää kehonhallintaa ja hauskoja liikuntaleikkejä, joten kaikki vaan rohkeasti mukaan kokemaan kamppailulajien mukaansatempaava voima. Ohjaajana toimii tuore vapaaottelun SM-voittaja Eero Antti-Poika.

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tule tutustumaan Crestin kamppailusaliin sekä junnutreeneihin.

Lajikuvaus

 

Vapaaottelu on kamppailulaji, jossa säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat. Ottelun tavoitteena on voittaa ottelu käyttämällä erilaisia iskuja pystyssä tai lukkoja/kuristuksia matossa. Ottelun kestäessä täyden ajan arvostelutuomarit ratkaisevat ottelun eri arvosteluperustein. Ottelut käydään yleensä häkissä, mutta niitä nähdään käytävän vielä nykypäivänäkin myös nyrkkeilykehässä.

Ottelusäännöt jaetaan yleisesti ottaen kahteen kategoriaan: amatööri- ja ammattilaisotteluihin. Amatööriotteluissa yleisesti ottaen eriä on vähemmän, ovat kestoltaan lyhyempiä, varusteita on selvästi enemmän ja joitakin tekniikoita on karsittu verrattuna ammattilaisotteluihin. Ammattilaisotteluissa käydään yleensä kolmesta viiteen erään ja niiden kesto on viisi minuuttia. Lisäksi varusteet on karsittu minimiin.

Vapaaottelun juuret yltävät jo vuoteen 658 eKR. ja Kreikkaan. Silloin ”vapaaottelu” tunnettiin Kreikan Pankrationiksi, joka esiteltiin Olympilaisissa ja se kehittyi lyhyessä ajassa suosituimmaksi lajiksi.

Myöhemmin roomalaiset omaksuivat lajin omiin kisoihin, missä sen luonne muuttui urheilusta raa’aksi yleisön viihteeksi. Rooman valtakunnan lyyhistyessä vapaaottelu hävisi pitkäksi aikaa Euroopasta. 

Vapaaottelu teki läpimurtonsa länsimaissa vuonna 1993, jolloin Denverissä järjestettiin UFC-niminen turnaus. Ottelut käytiin hyvin rajallisen säännöin, ilman hanskoja. Nykypäivänä UFC on kasvanut massiiviseksi organisaatiooksi, joka tunnetaan ympäri maailmaan.

TULE MUKAAN!

 

Etsitkö jännittävää tapaa auttaa lastasi kehittämään tärkeitä elämäntaitoja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla? Etsintäsi on ohi - treenit Crestillä tarjoavat kaiken tämän sekä paljon muuta!

 

Junnuryhmät pitävät sisällään leikkimielistä kehonhallintaa ja hauskoja liikuntaleikkejä. Treeneissä opetellaan myös turvallisesti lajien perustekniikoita.

 

Erilaiset tekniikat kehittävät keskittymiskykyä, koordinaatiota ja kuntoa

 

Junnuryhmissä saa uusia kavereita ja treenaamista lähestytään ilon kautta! Kaikki tekniikat harjoitellaan turvallisesti ja ammattimaisessa ohjauksessa.

 

Tässä muutamia hyötyjä, joita lapsesi voi odottaa:

 

Lisääntynyt itseluottamus - Kun lapsesi hallitsee uusia tekniikoita ja etenee lajin parissa, hänen itseluottamus sekä itsetunto kasvavat.

Hauskaa liikuntaa - Kamppailulajitreenit ovat hauska ja innostava tapa pitää lapsesi aktiivisena ja terveenä samalla, kun he oppivat uusia taitoja.

Uusia kokemuksia ja uusia ystäviä - laajentunut elinpiiri lisää aloitekykyä, rohkeutta ja sosiaalisia taitoja.

Mahdollinen kilpaurheilu-ura kamppailijana.


Treeniajat

maanantaisin kello 16.15 - 17.15

lauantaisin kello 14.00 - 15.00


 

HINTA

44.90 € / kk (kaksi treeniä viikossa)

 

vapaaottelu Lapsille ja Nuorille

(12-17 vuotiaille)

Tunnit sisältävät sekä ketteryys-, kehonhallinta-, ja liikkuvuusharjoitteita sekä vapaaottelun perustekniikoita.. Junnuvapari kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen keskittymiskykyä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja sosiaalisiakin vuorovaikutustaitoja, jotka kaikki antavat hyvät edellytykset pärjätä muissakin urheilulajeissa sekä elämän eri vaiheissa ylipäätään.

Ensimmäisille kerroille varustukseksi riittää perus liikuntavaatteet, juomapullo ja pyyhe.

Crest Shopista verkosta tai kamppailusalin kaupalta voi ostaa hanskat, suojat ja esimerkiksi seuran urheilutekstiileitä.

 

Tervetuloa lapset ja nuoret Crestille harrastamaan Vapaaottelua!

Ryhmää kasataan parhaillaan ja kiinnostuneet voivat laittaa viestiä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@crestcenter.fiSeuraava Junnu MMA:n peruskurssi alkaa tammikuussa 2024, joten kaikki vaan rohkeasti mukaan kokemaan kamppailulajien mukaansatempaava voima.

Tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tule tutustumaan Crestin kamppailusaliin sekä junnutreeneihin.

mma_11_edited.jpg
bottom of page