top of page
WhatsApp Image 2023-11-17 at 17.56_edited.jpg

Crest Elite

Oletko yrittäjä, jonka sydän sykkii kamppailu-urheilulle? Sopisiko uhreilijasponsorointi yrityksesi brändi-imagoon?

Tai miltä kuulostaisi näkyä ja kuulua niin kotimaassa, kuin kansainvälisestikin osana Crestin urheilijoiden kisamatkoja kohti huippua? Me nimittäin tähtäämme huipulle ja etsimme nyt huippuottelijoillemme sponsoriyrityksiä!

Lähde mukaamme: kerää kohderyhmiesi arvostus ja lisää tunnettuutta sekä näkyvyyttä liiketoiminnallesi

tukemalla nuoria urheilulupauksia.

Me Crestillä uskomme vahvasti yhteistyön voimaan. Kun olet Crest Eliten mukana alusta asti,

mahdollisuutenne moninkertaistaa nykyisten sijoitustenne hyöty kasvaa vuosi vuodelta, mitä enemmän ottelijoidemme kisakokemus karttuu ja menestys sekä suosio kamppailijoina lisääntyy.

Kamppailu-urheilun kohderyhmä ja sen segmentit laajenevat koko ajan niin iän, sukupuolen, sosioekonomisen aseman sekä elämäntyylin ja kiinnostuksenkohteiden suhteen. Ja urheilusponsorointi on ennen kaikkea arvoviestintää. Kukapa ei haluaisi yrityksellään indentifioitua päämäärätietoisuuteen, tavoitteellisuuteen, kurinalaisuuteen, kunnianhimoon, unelmiin sekä terveeseen elämäntyyliin?

 

Onnistumiseen, voittamiseen, oppimiseen ja huipulle.

 

Tuu meidän kanssa tälle matkalle!

DSC07650.jpg

nyrkkeilijä

Ismail Umar

22-vuotias nyrkkeilyn Suomen mestari sarjassa 63,5 kg

valmentajanaan Petteri Jeskanen

Mikä mies?

Ismail syntyi Mogadishussa Somaliassa. Hän joutui pakenemaan äitinsä kanssa sisällissodan ja jatkuvien konfliktien runtelemasta maasta ollessaan vasta kaksi vuotias. Suomeen he saapuivat pakolaisina vuonna 2003 ja asettuivat lopulta asumaan Itä-Helsinkiin. Molemmat ovatkin olleet jo pitkään Suomen kansalaisia. 

Ismail kirjoitti ylioppilaaksi Helsingin yhteislyseosta vuonna 2021. Tämän jälkeen hän on keskittynyt nyrkkeilyyn tehden samalla erilaisia pätkätöitä mm. varastolla, rakennustyömaalla, iltapäiväkerhossa, päiväkodissa sekä sijaisuuksia peruskoulussa. Tulevaisuudessa Ismailia kiinnostaa urheilun lisäksi opiskelu ja työskentely mm. sosiaalialalla. 

Ismail on pienestä pitäen ollut kiinnostunut urheilusta. Hän pelasi pitkään jalkapalloa ja myös kamppailulajeihin hän tutustui jo nuorena.  Juniorivuosinaan Ismail harrasti taekwondoa sekä vapaaottelua ennen kuin tuli ystäviensä mukana kokeilemaan nyrkkeilyä valmentaja

Petteri Jeskasen vetämiin treeneihin.

 

Nyrkkeily tuntui heti omalta lajilta ja Ismail aloittikin nopeasti määrätietoisen harjoittelun.

Kehitystä tapahtui nopeasti. Nyrkkeilyssä Ismailia viehättää mm. menestymiseen vaadittava ottelijan kova itsekuri ja täydellinen sitoutuminen lajiin. Kaikki se, mitä ottelija itse tekee  - niin kilpakehässä, kuin sen ulkopuolellakin, vaikuttaa ottelun kulkuun.  

Ismailin nyrkkeilyuraa hidastivat koronavuodet, jolloin kilpailuja oli vähemmän. Myös vuoden 2021 Suomenmestaruuskilpailut jäivät väliin, sillä Ismail suoritti tuolloin varusmiespalvelusta Vekaranjärvellä, ja silloisten koronarajoitusten takia varusmiestenharjoittelumahdollisuudet olivat rajoitettuja.  

Haluatteko mukaan Ismailin matkalle kohti huippua?

Tallin ovet ovat avoinna!  Soita tai laita mailia.

CEO Mikko Blom

mikko.blom@crest.fi | 050 540 3549

Vuonna 2022

 

Ismail pääsi vihdoin osallistumaan ensimmäisiin Suomenmestaruuskilpailuihinsa, joissa hän voitti kultaa kovatasoisessa 63,5 kiloisten sarjassa.

Suomen maajoukkueessa nyrkkeilevä Ismail on osallistunut tänä vuonna kansainvälisiin turnauksiin,

joissa voittoja on tullut mm. hallitsevasta pohjoismaiden mestarista, Hampus Bromanista.

 

Saksassa käydyssä World Cup -turnauksessa

Ismailvoitti ensimmäisellä kierroksella Norjan ykkösnyrkkeilijä Sayed Kazemin.

 

Toisessa ottelussaan Ismail hävisi niukasti todella kokeneelle Englannin ykköselle  Joe Tyersille. Tasainen Tyers-ottelu antoi hyvän näytön

Ismailin potentiaalista.

 

Tulevaisuuden tavoitteena Ismaililla on saada menestystä kansainvälisellä tasolla, myös arvokilpailuissa. Tällä hetkellä onkin tärkeää, että Ismail saa mahdollisimman paljon kansainvälistä kisakokemusta. Äärimmäisen tärkeää on myös se, että hän pääsisi harjoittelemaan maailmanhuippujen kanssa kansainvälisille leireille. 

Sponssaa mies maailmalle ja Suomi kartalle! 

Ota yhteyttä:

CEO Mikko Blom  mikko.blom@crest.fi 050 540 3549 

DSC07607.jpg

Mitä maksaa ja miten yritys hyötyy?

Urheilijasponsoroinnissa yhdistyy vaikuttajamarkkinointi, arvoviestintä sekä brändinäkyvyys myös tapahtumissa sekä yhteisöissä. Otamme yrityksenne logoineen, tuotteineen, nettisivuineen ja someineen osaksi Crestin viestintää ja toki tulette näkymään myös urheilijoiden omissa sosiaalisen median kanavissa, kisamatkoilla ja muissa urheilijayhteisöissä.

 

Voitte maksaa vain näkyvyydestä tai osallistua urheilijoidemme matkaan myös tiiviimmin. Tehdään teidän näköinen paketti, josta on hyötyä niin teille, kuin meillekin sekä yhteiselle kohderyhmällemme - eli urheilua ja terveitä elintapoja arvostaville ihmisille, joiden sydän sykkii kamppailu-urheilulle!

 

Sponsorointivarat käytetään lyhentämättömänä urheilijan kasvuun, kehitykseen sekä kisamatkoihin.Voitte investoida urheilijoihimme aina muutamasta satasesta muutamaan tuhanteen. Hinta määräytyy valitun näkyvyyden mukaan. Kysy Crest Elite -sponssipaketista nyt:  CEO Mikko Blom  mikko.blom@crest.fi 050 540 3549 

DSC07906_edited.jpg

Ismail Umar on vuosien nyrkkeilyn suomenmestari peräkkäisinä vuosina 2022 ja 2023. Tavoitteena Olympialaiset.

Mukana matkallamme kohti huippua

ATK Pihlainen logo lapinakyva.png

Laitetaanko teidänkin logonne tähän?

Jos jokin mietityttää, kerro siitä meille, niin suunnitellaan yhdessä erinomainen sponssidiili, josta saatte varmasti positiivista näkyvyyttä liiketoiminnallenne tai pääsette halutessanne kunnolla ineen kamppailuskeneen - myös työhyvinvointitapahtumat Crestin salilla onnistuvat. Lisää siis tunnettuuttanne merkityksellisellä tavalla vuonna 2024.

Paljonko sijoitetaan? Ota yhteyttä jo tänään:

CEO Mikko Blom mikko.blom@crest.fi 050 540 3549 

bottom of page