top of page
Search

Viime lauantaina käytiin järjestyksessään neljännet salikisat Crest – PFC:llä. Paikalla pyöri toistasataa ihmistä. – Kotikehään saatiin tällä kertaa vain kaksi ottelijaa, monen vastoinkäymisen seurauksena.

Yleisö

Ensimmäisenä kehään astui Tuisku Uvanto, joka sai vastaansa hieman pienemmän Amir Husseinin Muay Triben salilta. Ekan erän Tuisku vei selvästi monipuolisella tekemisellä, Amirin keskittyä hieman ehkä kyttäämiseen. Toinen erä lähti samoissa merkeissä, mutta loppua kohden ottelu siirtyi pikkuhiljaa Amirinille. Kolmanteen erään Amir nosti vielä painetta lisää ja Tuiskun kunto rupeasi pikkuhiljaa hiipumaan. Kahden ensimmäisen erän voitto kuitenkin riitti Tuiskun tiukkaan 2 – 1 voittoon.

Toisena kehään astui Andrea Patane, joka oli urakoinut voitokkaasti jo viime viikonloppuna potkunyrkkeilyn Fairtex Openissa. Andylla oli pitkin viikkoa pientä sairastelua ja oli lähellä, ettei ottelua jouduttu perumaan.

Andyn vastakkaisen kulmaan astui tulisieluinen TTBC:n Jusuf Kribbane. Andy lähti prässäämään ottelua hetki alkuhetkistä niin, että Jusuf joutui ottamaan taka-askeleet. Patanen vahva prässi kesti kiitettävästi kaksi ensimmäistä erää, vieden ne selvästi nimiinsä. Kolmannessa erässä Andyn ote hieman herpaantui ja hän antoi sen viedä vastakkaisen kulmaan.

Andylta kuitenkin hieno suoritus ja ensimmäisestä thainyrkkeilyottelusta oltiin tultu selvästi eteenpäin.