top of page
Search

Crestin salikisat 2.11.2019

Crestin salikisat järjestettiin järjestyksessään kuudennen kerran. Tällä kertaa käytiin yhteensä 27 ottelua ja Crest – PFC:tä edusti näissä viisi ottelijaa: Oona Valkeinen, Ville Pohjaranta, Burhan Aweis, Eero Antti-Poika ja Assu Parma.

3 * 3min -60kg Oona Valkeinen, Crest vs. Monica Fant, MTV

Ensimmäisenä kehään astui crestiläisistä Oona Valkeinen, joka kohtasi tuoreen Suomen mestarin -57kg-sarjassta Monica Fantin Vaasasta. Oona lähti ensimmäiseen erään suunnitellun rauhallisesti ja tarkkailen. Tilanteen menivät tässä erässä hienoukseltaan Monican kulmaan. Oona lähti tämän jälkeen hanakammin ottelemaan, mutta viimeinen terä jäi ottelusta pois ja hän ei pystynyt parhaimpaansa, vieden kuitenkin viimeisen erän itselleen.

Ottelu oli kaiken kaikkiaan kuitenkin suhteellisen tasainen ja Oona varmasti parantaa otteitaan thainyrkkeilyn SM-kisoissa, jotka otellaan 10 – 12.1.2019

3 * 2min -71kg Ville Pohjaranta, Crest vs. Joni Matikainen, MMA Team 300

Suoraan eläkkeeltä kehään hyökännyt Ville otteli debyyttiottelunsa Tampereen Joni Matilaista vastaan. Taktiikkana oli laittaa alusta asti kaikki paukut peliin ja katsoa mihin se riittäisi. Ottelu lähtikin hyvin käyntiin ja Ville vei tilanteita itselleen. Kone rupesi kuitenkin hyytymään hieman loppua kohden odotetusti ja jälkitilanteen menivät Jonin kulmaan. Tämän seurauksena voitto lipui siniseen kulmaan.

Villen ura ei kuitenkaan ollut yhdestä matsista ja hän haluaa lähteä pian kostoretkelleen.

3 * 2min -60kg Burhan Aweis vs. Daniil Petrochenko, Mosa Muay Thai

Villen jälkeen nähtiin hieman nuorempaa kaartia ottelemassa, kun vasta 16-vuotias Bubu lähti haastamaan Virosta tullutta 20 ottelun 17-vuotiasta Daniilia. Bubun tekeminen oli terävää, mutta hän jäi lähiottelussa hieman alakynteen ja ei päässyt ottelemaan omalla etäisyydellään. Homma ei lipunut taidon puutteeseen, vaan Daniil oli Bubua vahvempi ottelija. On hyvä muistaa, että Bubulla on vielä vuosia aikaa rakentaa fysiikkansa kuntoon ja tämän jälkeen tekeminen tulee nousemaan vielä selvästi ylöspäin.

3 * 2min -71kg Eero Antti-Poika, Crest vs. Emrehan Öz, ETBC

Seuraavaksi kehään astui Eero, joka on kunnostautunut enemmän vapaaottelussa. Nyt hän lähtikin nopealla varoitusajalla ottelemaan thainyrkkeilyssä kokeneempaa Emrehania vastaan. Eeron taktiikkana oli pitää kova prässi päällä, ettei Emerhan pääsisi potkimaan kovia vartalopotkuja. Taktiikka toimi täydellisesti, vaikka Eero joutuikin ekassa erässä luvunlaskuun kylkeen osuneen potkun seurauksena. Eero kuitenkin kokosi hienosti itsensä ja vei ottelun loppujen lopuksi nimiinsä.

3 * 3min -63,5kg Alexander Parma, Crest vs. Amir Hussein, CAF

Viimeisenä kehään astui Assu Parma ja hän sai vastaansa Combat Academyn tulisieluisen Amir Husseinin. Amiria pidettiin ennakkoon ehkä ennakkosuosikkina, mutta Assu ei antanut hänelle tilaa missään vaiheessa. Assu ei hötkyilyt ja teki kaiken tarpeellisen voittaakseen kaikki erät.

Ottelu oli Assun paras ottelu tähän mennessä ja lupaa hyvää thainyrkkeilyn SM-kisoihin.

9 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page