top of page
Search

IBJJF Amsterdam International Open 2018 mitalijuhlat

Perjantai-iltana Amsterdamiin lensi lauantain kilpailuja varten viisihenkinen joukkue Metsälästä joka koostui neljästä kilpailijasta ja yhdestä huoltajasta.

Antti Kinnunen adult sinivyöt -100,5kg, Samuel Muuronen adult sinivyöt -70kg, Jonas Campos adult sinivyöt -88,3kg ja Leena Lumilampi master valkovyöt -74kg sekä viikonloppuna koviten duunia painanut huoltaja V-V.

Kinnunen tyytyi vääntämään kisat ainoastaan puvulla joissa omassa ja avoimessa painosarjassa kertyi yhteensä kuusi ottelua ja kaikista voitot (viisi lopetusta ja yksi loukkaantuminen) joten Antille voitot molemmista sarjoista.

Jonas Campos ja Samuel Muuronen ottelivat saman päivän aikana pukukisojen lisäksi myös ilman pukua kerta Amsterdamiin asti oli lennetty kisaamaan. Molemmille hopeaa niin puvulla kuin puvutta omista sarjoistaan.

Leena väänsi työvoiton kahden hengen sarjansa ainoasta matsista kun sai käännettyä tiukan matsin itselleen aivan viime hetkillä. Täten Leenalle kultaa omasta sarjastaan.

Mitskujen lisäksi kaikki saivat tärkeitä kilsoja kansainvälisillä tatameilla sekä hyvää harjoitusta matkustamisen ja kilpailemisen yhdistämisestä. Kaiken kaikkiaan antoisa reissu josta koko tiimi toi vähintään hopeaa tuliaisiksi.


Onneksi olkoon koko poppoolle!

3 views

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page