Ismail Umar World Cupissa
top of page
Search

Viime viikonloppuna Kölnissä oteltiin kansainvälinen World Boxing Cup, jossa nähtiin useita kovatasoisia matseja. Crestiltä mukana oli Ismail Umar. Ismailin sarja oli täynnä taitavia kavereita, muunmuassa MM-kakkonen, kuubalainen Erislandy Alvarez.

Ensimmäisenä päivänä Ismail otteli Norjan ykköstä Sayed Kazemia vastaan. Sayed oli Ismailia hieman lyhyempi, joten Ismaililla oli etu ulottuvuudessa. Ensimmäinen erä menikin hyvin kun Ismail sai etäisyydenhallinnan toimimaan. Toisessa erässä vastustaja alkoi kiriä, mutta kolmannessa erässä Ismail näytti taas parastaan ja sinetöi voiton tuomariäänin 4-1.

Seuraavana päivänä vastassa oli Englannin ykkönen Joe Tyers. Ensimmäisen erän alku meni hyvin, vaikka Joe pääsikin lyömään sarjoja. Ismail otti kuitenkin iskut pakettiin, eli lyöntejä ei päässyt puhtaasti läpi. Ensimmäinen ja toinen erä meni tuomarin korteissa Tyersille, vaikkakin Ismaililta nähtiin parannusta toisessa erässä.

Kolmannessa erässä Ismail lähti hakemaan tyrmäystä, mutta tällä kertaa paikkaa ei löytynyt. Matsi oli todella tasainen, mutta tällä kertaa voitto Tyersin kulmaan. Jokatapauksessa hieno suoritus Ismaililta taitavaa kaveria vastaan! Muutama hienosäätö Ismailin peliin, ja ensi kerralla voitto tulee Crestin kulmaan.

Viikon kestäneeltä reissulta käteen jäi rutkasti ottelukokemusta ja matsien jälkeen hyvää sparria tanskalaisten ja norjalaisten nyrkkeilijöiden kanssa, eli tyhjin käsin ei tarvitse reissulta palata. Eteenpäin kohti seuraavaa!