Jyväskylä Thaiboxing Night 8.9.2018
top of page
Search

Viime lauantaina järjestettiin Jyväskylä Thaiboxing Night -otteluilta. Crest – PFC:tä oli edustamassa kolme ottelijaa: Otto Suonpää, Oona Valkeinen ja Assu Parma.

-81kg Otto Suonpää vs. Tero Saikkonen, JMT

Ensimmäisenä kehään astui Otto. Ensimmäinen erä meni molempien osalta tarkkaillen ja tuomari joutui välillä huomauttamaan ottelijat aktiivisuuteen. Toisessa erässä tempo nousi ja Otto keskittyi lyönteihin ja alapotkuihin. Jyväskylän Tero taas viljeli enemmän vartalopotkuja perille. Kolmanteen erään mentiin tasaisissa merkeissä ja Otto nosti tähän erään edelleen tempoa ja rupesi viemään selvästi tilannevoittoa itselleen, osuen pari kertaa painavastikin. Tero taas sai tehtyä komean vekin Oton hiusten alle samalla, kun hänen kyynärpääsuojansa oli lähtenyt irti.

Ottelu tuomittiin lopulta 2 – 1 voitoksi Terolle.

-62.5kg Oona Valkeinen vs. Petra Pirttimäki, JMT

Toisena kehään astui Oona. Hänkin sai vastaansa kotikehän ottelijan, kun vastakkaiseen kulmaan astui Petra. Kaikki erät käytiin käytännössä niin, että Oona painoi päälle ja Petra viljeli taaksepäin mennessään vartalopotkuja perille. Ottelu oli hyvin ympäripyöreä, mutta Petran voitonavaimet olivat ehkä painavammat vartalopotkuosumat.

-71kg Alexander Parma vs. Roope Weckström, JMT Jaowsamut Muaythai

Viimeisenä kehään astui Assu, joka otti toisen ottelun pikahälytyksellä viikon sisään. Ottelu käytiin vielä ilman ylimääräisiä suojia ja ottelu oli myös Assun ensimmäinen 3 * 3 minuutin ottelu.

Kaksi ensimmäistä erää olivat aika ympäripyöreitä ja molemmilla oli puhtaat osumat vähissä, Assun kuitenkin tykittäessä alapotkuja sen verran paljon, että ne vahingoittivat selvästi molempien ottelijoiden jalkoja. Kolmannessa erässä Roope oli vahvempi, mutta Assu vei niukasta kaksi ensimmäistä erää ja tämä riitti tuomarinpapereissa 2 – 1 voittoon.

Otteluilta oli hyvin onnistunut, vaikka ottelijat olivat suhteellisen aloittelijoita. Paikalle oli saatu myös kiitettävästi yleisöä paikalle. Ehkä tällaiselle illalle olisi tilaus myös Crest – PFC:n salille?