top of page
Search

Leveli Fight Night Vol. 2 feat Ajbi

Lauantaina 18.12. iskettiin Leveli Fight Nightin vuoden toinen tapahtuma. Ottelukortti oli kovatasoinen, ja illan aikana nähtiinkin monta teknisesti laadukasta sekä viihdyttävää esitystä. Kevään Leveli Fight Nightistä tutut Daniel Forsberg ja Uku Jurjendal nähtiin jälleen kehässä omissa matseissaan, sekä tietenkin Crestin oma poika Shjuab “Ajbi” Kunuschevci. Ajbille tämä kerta oli hänen nuoresta iästään huolimatta jo toinen ammattilaissäännöillä oteltu K1-matsi.

Aiemmassa Fight Nightissa Ajbi oli otellut Deo’s Muay Thain Sami Alkhalafia vastaan. Ajbi onnistui silloin voittamaan ensimmäisen erän, mutta koki lopulta tappion tuomariäänin. Ajbille jäi kuitenkin hyvää oppia käteen tästä ensimmäisestä ammattilaismatsista. Tälläkin kertaa vastukseksi asettui Deo’s Muay Thain ottelija, nimittäin Peerayut Phetsangkhat. Ajbin matsi oli illan ensimmäinen, painoluokassa -71kg.

Phetsangkhat otteli painostavalla tyylillä, mutta jo ensimmäisessä erässä Ajbin yläpotkut ja suorat etupotkut alkoivat löytää paikkansa. Painostukseen löydettiin toimiva kontraus väistelyllä ja etäisyydenhallinnalla. Tunnelma oli katossa koko matsin ajan, ja tiukan taistelun jälkeen Ajbi nappasi voiton kaikin tuomariäänin.

Ajbin ottelu nähtävissä täällä.

21 views

Comments


bottom of page