top of page
Search

NOGI FO 2019

Menneenä viikonloppuna kilpailtiin osallistujamäärältään kaikkein aikojen suurimmat NOGI Finnish Openit Tikkurilan urheilutalolla.

Tällä kertaa näihin syyskauden isoimpiin NOGI kilpailuihin saimme kasaan Metsälästä kymmenhenkisen iskuryhmän, joista kuusi oli valkovöisiä, kaksi sinivöistä ja kaksi ruskeavöistä. Todella ilahduttavaa että noin paljon valkovöisiä uskaltautui kisamatoille!

Kilpailut aloitettiin lauantaina värivöisten sarjoilla jonka jälkeen kotiin tuomisina oli: Laura Rättyä kultaa elite -61.5kg Samuel Muuronen pronssia sin -73.5kg Marika Vainola pronssia elite -66.5kg

Sunnuntaina jatkettiin valkovöisten sarjoilla ja värivöisten avoimilla sarjoilla ja taas saatiin tuliaisia: Joni Jämsä kultaa valk -85.5kg Laura Rättyä pronssia elite avoin Christian Lindroos pronssia valk -85.5kg

Valtava kiitos kaikille seuraamme edustaneille, huoltajille sekä kannustusjoukoille. Seuran saldo oli kaksi kultaa ja neljä pronssia ja 22 seurapistettä. Ei hassumpi saalis kymmenen hengen joukkueelta ja oli kyllä hienoja matseja kaikilta! Tästä on hyvä jatkaa marraskuun BJJ SM 2019 kohti.

Onnittelut mitalisteille!

7 views

Комментарии


bottom of page