top of page
Search

Ruskiksen Skabat

Sunnuntaina 25.10 oteltiin jälleen perinteiset Viipurin Nyrkkeiljöiden järjestämät Ruskiksen Skabat. Crestiläisistä nyrkkeilykintaat käsiinsä pukivat Ismail Umar, Lauri Lehto ja Janne Helakorpi.

Aktiivisesti kilpaileva, voitosta toiseen marssiva Ismail Umar jatkoi varmoja otteitaan voittamalla Järvenpään Kehäkarhuja edustavan Omar Warsamen tuomariäänin 3-0. Sarjaansa todella pitkä Warsame otteli hyvin myös läheltä mutta Ismail piti yllä kovaa painetta ja vei ottelun puhtaimmat osumat nimiinsä osuen niin päähän kuin vartaloonkin. Ottelu käytiin painoluokassa -69kg.

Janne Helakorpi kohtasi raskaan sarjan (+91kg) mittelössä Kotkan Voimailijoiden voittamattoman Elia Juustin. Tasainen ottelu alkoi vauhdikkaasti Helakorven osuessa vastustajaansa raskailla pommeilla . Toisessa erässä Juusti alkoi kuitenkaan löytää liikettään ja voitti ottelun lopulta tuomariäänin 3-0. Hyvä ja tasainen matsi jossa ei iskuja säästelty!

A-junioreiden SM-kilpailuihin ensi viikolla osallistuva Lauri Lehto otteli tapahtumassa sparriottelun jota ei arvosteltu.

28 views

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page