Thainyrkkeilyn salikilpailut Nummelassa
top of page
Search

Crestin thainyrkkeilijät olivat viikonloppuna jälleen tulessa – tällä kertaa Nummelassa järjestetyissä salikilpailuissa, joissa Crestiä edusti neljä ottelijaa. Kisat järjestettiin Nummela Thaiboxing Clubilla.

Burhan Aweis kohtasi tällä kertaa itseään kokemattomamman vastustajan ja ottelun teemana oli harjoitella polvien käyttöä. Taktiikka tuotti tulosta heti ensimmäisessä erässä, kun Aweisin polvi-iskut löysivät maalinsa ja ottelu katkaistiin kroppaan osuneen polven jälkeen.

Crestin porukka.

Bubu jatkaa voitottakaita otteitaan.

Toisessa ottelussa Cristian Heikkilä sai vastaansa Turku Thaiboxing Clubin lähiottelujyrän. Cristian yritti aktiivisella liikkeellä pitää etäisyyttä lähiottelusta mutta omat aloitteet jäivät kuitenkin aavistuksen puolitiehen. Turkulainen Pauli Rintamäki onnistui ottelemaan haluamallaan osa-alueella ja pääsi iskemään lähiottelussa tarpeelliset, voittoon riittävät osumat.

Vastustajan tehokas lähiottelu oli tällä kertaa liikaa Heikkilälle.

Päivän kolmannessa matsissa Oona Valkeinen sai vastaansa vapaaottelun arvokisoissa mitaleita rohmunneen Jenni Kiviojan. Ottelu käytiin kaksi sarjaa Oonan ilmoittautumaa painoluokkaa ylempänä. Oonan taktiikkana oli hakea aktiivisesti alapotkuja, mikä toimikin hyvin läpi ottelun. Valkeinen piti yllä myös hyvää prässiä ja napsi hienoja osumia läpi matsin – tuloksena voitto kaikin tuomariäänin. Launtaina nähtiin kehässä parasta Oonaa ikinä!

Oona Valkeinen kehittyy jatkuvasti ja eilen nähtiin Valkeisen kilpauran parasta tekemistä.

Neljännessä koitoksessa Crestin vapaaotteluvalmentaja Eero Antti-Poika kohtasi RNC Hyvinkään Tomi Kallion. Ensimmäinen erä oli tunnusteleva. Toisessa ja kolmannessa erässä Eero kuitenkin nosti höyryä mikä vaikeutti vastustajan ottelemista merkittävästi eikä luvunlaskukaan ollut kaukana. Eerolle kypsän esityksen jälkeen voitto pistein 3-0.

Vapaaottelija Eero-Anttipoika tykkää haastaa itseään kilpailemassa myös sivulajeissa.