top of page
Search

Thainyrkkeilyn salikisat Lahdessa 1.9.2018

Viime viikonloppuna iskettiin Lahden salikisat. Crest – PFC:tä oli edustamassa kolme ottelijaa: Sami Leino, Assu Parma ja Tuisku Uvanto.

3 * 2min -71kg Tuisku Uvanto, Crest – PFC vs. Nikita Waara, TTBC

Ensimmäisenä kehään astui meidän 17-vuotias juniori Tuisku Uvanto. Tuisku joutui ottelemaan ylemmässä painoluokassa ja se kyllä näkyi, kun vastaan astui fyysisesti vahvempi ja vielä tekninen Turun Nikita Waara. Mitä pitemmälle matsi eteni, sitä paremmin Nikita pääsi ottelussa niskan päälle – Joka tapauksessa Tuisku taisteli hienosti loppuun asti ja sai arvokkaat minuutit kehässä.

3 * 3min -81kg Sami Leino, Crest – PFC vs. Toni Hesanto, TTBC

Seuraavana kehään astui Sami Leino, joka joutui myös ottelemaan ylemmässä painosarjassa, mihin hänet oli ilmoitettu. Toni näytti silminähden isommalta kuin Sami, mutta Sami ei antanut tämän häiritä. Sami tykitti joka suunnasta vieden ensimmäisen ja kolmannen erän nimiinsä monipuolisella tekemisellä, välillä vilautellen myös erilaisia kyynärpäälyöntejä. Samin otteissa näkyi myös erilainen rentous aikaisempiin otteluihin.

Tulevaisuudessa Sami keskittyy ottelemaan alemmissa sarjoissa.

3 * 2min -71kg Alexander Parma, Crest – PFC vs. Eetu Mattila, NuTBC 3-0

Viimeisenä kehään astui Assu ja hänkin ylemmässä sarjassa. Assu oli treenannut todella tunnollisesti jo pitemmän aikaa ja odotukset olivat sen suhteen matsiin korkealla. Matsi menikin kokonaisuudessa Assun komennossa ja kokematon Eetu ei päässyt oikein missään vaiheessa otteluun mukaan. Parma pääsisikin kokeilemaan hieman erilaisia juttuja kehässä, mitä pitemmälle se meni. Hieno voitto Assulle.

Hyvä reissu ja tästä on hyvä jatkaa.

16 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page