top of page
Search

THAINYRKKEILYN SALIKISAT PORVOOSSA

Viime viikonloppuna käytiin Porvoossa thainyrkkeilyn salikisat. Sinne osallistuivat Crest – PFC:ltä kuusi ottelijaa: Santeri Laamanen, Aatu Valkeinen, Ville Pohjaranta, Burhan Aweis, Assu Parma ja Oona Valkeinen.

Santeri ja Aatu ottelivat uransa ensimmäiset ottelut ja suoriutuivat urakasta hyvin. Santeri lähti kisoihin aikalailla kylmiltään ja thainyrkkeilyn harjoittelu on ollut hieman satunaista. Tähän nähden hän suoritui urakasta hyvin ja näytti ottelussa hienoja lyöntikomboja. Santerilla on hieno tulevaisuus thainyrkkeilyn parissa, kunhan saa rutiinin harjoitteluun.

Kuva Jaakko Haapala

Aatu lähti haastamaan vasta 15-vuotiasta, thainyrkkeilyperheen Phetsangkhat Peerayutia. Peerayutin tiedettiin olevan Aatua teknisesti parempi, mutta Aatun loputon prässi oli myrkkyä Peeraytille. Ottelun jälkeen kulmassa oltiin varmoja voitosta, mutta tällä kertaa ottelu meni siniseen kulmaan. Hyvä esitys joka tapauksessa Aatulta.

Kuva Jaakko Haapala

Iältään kokeneempaa kaartia oleva Ville Pohjaranta otti uransa toisen matsinsa, tällä kertaa Tampereen Oskar Lundenia vastaan. Ville jaksoi tässä ottelussa pitää parempaa rytmiä yllä kuin hänen edellisessä matsissaan. Kuitenkin loppua kohten diesel rupesi pikkuhiljaa loppumaan ja Oskar rupesi viemään tilanteita itselleen. Näin ollen voitto loppujen lopuksi Oskarille.

Kuva Jaakko Haapala

Juuri 17-vuotta täyttänyt Burhan Aweis sai myös nuoren vastustajan, vasta 14-vuotiaan Porvoon Felipen. Felipe oli teknisesti hyvä ottelija, mutta Burhan Aweis oli ottelussa askeleen edellä ja otti suhteellisen selvän voiton itselleen.

Kuva Jaakko Haapala

Assu Parma otteli HTBC:n Ossi Arkkoa vastaan. Assu ei ollut ehkä matsissa parhaimillaan, mutta vei kuitenkin matsissa tilanteita itselleen ja oli Ossia lähiottelussa parempi. Tuomarinpapereissa ottelu tuomittiin lopulta hajaäänin Assulle.

Oona Valkeinen lähti haastamaan tuoretta Suomen mestaria TMT:n Ommia, jolle Oona hävisi SM-kisoissa. Tällä kertaa Oona otteli fiksuimman ottelunsa tähän mennessä ja piti hallittua prässiä itellään läpi matsin. Näin tilanteen toisensa jälkeen menivät Oonalle ja matsista tuli selkeä 3 – 0 voitto.

Kuva Jaakko Haapala

4 views

Comments


bottom of page