Thainyrkkeilyn salikisat TTBC:llä 26.1.2019
top of page
Search

Crest – PFC:llä oli Turussa ottelemassa kolme ottelijaa: Burhan “Bubu” Aweis, Pekka Vesanen ja Sami Leino.

– 60kg Stepan Kuznetsov, MMA Team 300 vs. Burhan Aweis, Crest 0-3

Ensimmäisenä kehään astui 16-vuotias Bubu. Ottelu käytiin kokonaisuudessaan Bubun komennossa, hänen viljellessä vahvoja vartalopotkuja kaverin kroppaan. Viimeisessä erässä tapahtui Burhanille pieni lapsus ja häneltä meni ilmat pihalle pysärin seurauksena. Suurempaa hätää ei kuitenkaan matsissa ollut ja Crest – PFC:llä tuomittiin selvä 3 – 0 voitto.

–71 kg Pekka Vesanen, Crest vs. Hamed Qorbani, MMA Team 300 0-3

Toisena kehään astui Pekka Vesanen, joka kohtasi Tampereen Hamed Qorbani. Hamed aloitti ottelun vahvasti ja veti yllättävänkin kovia pommeja, joista yksi vartalopotku osui kohtalokkaasti Pekan pakkiin. Tästä tilanteesta tuli luvunlasku, jonka jälkeen Pekka kasasi itsensä.

Kaksi seuraavaa erää olivat hieman ympäripyöreitä, Pekan viedessä enemmän vartalopotkuja itselleen ja Hamed teki ehkä monipuolisemmin töitä. Tiukka ja tasainen ottelu tuomittiin lopulta Tampereen kulmaan 3 – 0.

– 81 kg Toni Hesanto, TTBC vs. Sami Leino, Crest 2-1

Viimeisenä crestiläisistä kehään hyppäsi Sami Leino. Tämä oli Samin ensimmäinen ottelu loukkaantumisen jälkeen.

Ensimmäinen erä lähti vahvasti käyntiin Samin pommittaessa Tonia joka suunnasta. Erän loppupuolella pommeja tuli sen verran paljon, että Toni käänsi selkänsä ja tämän seurauksena hänelle laskettiin lukua. Sami lähti tämän jälkeen turhankin railakkaasti hakemaan lopetusta ja väsyi silmin nähden.

Kaksi viimeistä erää oli kahden väsyneen ottelun taistelua, joista Toni vei selvästi toisen erän ja kolmas erä oli todella ympäripyöreä. Lopulta matsi tuomittiin Turun kulmaan 2 – 1 lukemin.

Kisat olivat kenraaliharjoitus SM-kisoja silmälläpitäen, jotka järjestetään kolmen viikon päästä Lahdessa.