vapaaottelun SM-kilpailut 2020: kultaa ja hopeaa Crestin arvokisadebyytissä
top of page
Search

Vapaaottelun SM-kilpailut 2020 nujakoitiin Ahjo Training Centerillä kuluneena viikonloppuna 15-16.8.2020. Kisoihin oli ilmoittautunut 85 ottelijaa ja matseja nähtiinkin viikonloppuna reipas määrä – yksinään lauantaina käytiin yli 50 ottelua. Crest – Professional Fighting Centerin pieni ja pippurinen, kahdesta ottelijasta sekä kahdesta valmentajasta koostunut, kisajoukkue ylsi arvokisadebyytissään kultaan, hopeaan ja parhaan ottelijan titteliin.

Crestiä edustaneet Joona Hannula (vas.) & Timi Leskinen (oik.).

Timi Leskinen jyräsi vahvalla painillaan yhdeksi sarjan (A-Juniorit, -70,3kg) kultamitalisteista voittamalla kaksi ottelua ja häviämällä yhden. Sarja oteltiin round robin -tyylisesti, eli jokainen sen osallistuja kohtasi toisensa kerran. Koska kaikille ottelijoille kertyi kaksi voittoa ja yksi tappio, jaettiin kultaisia sm-mitaleja lauantaina kolme kappaletta. Nuori Leskinen kykeni kuitenkin ottelijoista ainoana lopetusvoittoon ja tulikin valituksi sarjan parhaaksi ottelijaksi.

Crestin joukkue. Mukana kisoissa kulmaamassa ja huoltamassa valmentajat Elias Kunnas (vasen laita) ja Ville Niemelä (oikea laita).

Sarjassa -65,8kg otellut Joona Hannula teki Leskisen tapaan arvokisadebyyttinsä vapaaottelussa ja ylsi heti hopealle häviten finaalin tuomariäänin. Väkevästi pystyssä iskenyt ja terävästi clinch-tilanteet paininut Hannula urakoi matseja lauantaina yhden ja sunnuntaina kaksi kappaletta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Seura onnittelee tuoreita vapaaottelun SM-mitalisteja taustajoukkoineen.