top of page
Search

Ajbin otteludebyytti & k-1 ammattilaismatsi LEveli Fight Night -tapahtumassa

Lauantaina 29.5 nähtiin kirjaimellisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita Youtubessa streamatun Leveli Fight Night -tapahtuman merkeissä. Neljän miehen painoluokattomassa K-1 turnauksessa oli palkintona 2500 euron potti ja sitä havittelemaan oli lähtenyt ottelijoita hyvinkin erilaisilla kamppailutaustoilla, minkä lisäksi tapahtumassa oli tarjolla jos jonkinmoista väliaika-showta.

Turnauksesta ja muusta viihdykkeestä eriävänä osiona nähtiin ammattilaissäännöin käytävä K-1 -potkunyrkkeilyottelu, jossa otteludebyyttinsä teki Crestin oma Shuajb “Ajbi” Kunushevci. Vapaaottelukehiin tähtäävällä 19-vuotiaalla Ajbilla on kamppailukokemusta 8 kuukautta, joista kolme on vietetty erityisesti thainyrkkeilyn parissa. Nuoren ottelijan harrastustausta ja debyytin tekeminen ammattilaissäännöin aiheuttivat luonnollisesti kysymysmerkkejä. Crestin thainyrkkeilyn päävalmentaja Mikko Blom kuvailee kuitenkin edustustasolla jalkapalloa pelannutta Kunushevcia poikkeuslahjakkuudeksi, joka elää ja hengittää urheilua. Luottamus osoittautui lopulta aiheelliseksi.

Ajbi otteli hienosti ja ennakkoluulottomasti selkeästi kokeneempaa Sami Alkhalafia vastaan. Ajbi rankaisi vastustajaansa aktiivisilla alapotkuilla ja onnistui voittamaan ensimmäisen erän. Alkhalafi onnistui kuitenkin kokemuksellaan kääntämään kahdessa seuraavassa erässä ottelun edukseen ja teki tarvittavan työn voittaakseen koitoksen kaikin tuomariäänin. Ajbi osoitti kuitenkin epäilykset turhiksi ja otteli upean debyyttimatsin – suoraan ammattilaisena. Seuraavaksi nuori lupaus nähdään tositoimissa vapaaottelun SM-kisoissa.

6 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page