Keväiset salikisat HTBC:llä
top of page
Search

Viime viikonloppuna oteltiin perinteiset Helsinki Thaiboxing Clubin salikisat Sörkassa. Crestiltä ottelemassa olivat Sylvia Kangas, Tuukka Lempiäinen, Casper Salenius, Milla Hoffman, Rene Partida, Keron Kottise ja Deograce Lutete Kosi.

Sylvia otteli debyyttimatsinsa painoluokassa -63.5kg. Vastassa oli 9 matsia otellut konkari. Tästä huolimatta Sylvia otteli ennakkoluulottomasti ja sai hyviä osumia perille, vaikka olikin askeleen jäljessä. Tuomariäänin tappio, mutta tästä huolimatta hieno debyyttimatsi.

Tuukka otteli painoluokassa -60kg. Harjoitusmatsien tempo oli jäänyt vähän päälle, jonka vuoksi ensimmäinen erä oli hitaammanpuoleinen. Toisessa erässä taktiikaksi vaihtui vahvempi prässääminen, joka alkoi toimimaan hyvin. Tuomari laski muutamaan otteeseen lukuakin. Lopulta matsi pistettiin tasoerosta johtuen poikki, eli Tuukalle keskeytysvoitto.

Casper otteli seuraavaksi painoluokassa -67kg. Casper määräsi matsin rytmiä jo alusta lähtien. Matsin tempo oli kuitenkin sen verran kova että Casper alkoi väsyä, mutta vastustaja alkoi hyytymään vielä pahemmin. Vastustajalle laskettiin lukuakin muutamaan otteeseen kovien polvien seurauksena. Kolmannessa erässä tuli viimeinen luvunlasku, josta matsi pistettiin poikki. Eli Casperille niin ikään keskeytysvoitto.

Juniori Keron otteli jo yhdennentoista matsinsa hieman kokemattomampaa kaveria vastaan. Keron otteli himmaillen, mutta vei kotiin silti selkeän 3-0 voiton.

Painoluokassa -63.5kg otellut Milla oli askeleen edellä jo matsin alussa, osuen tarkasti pääpotkulla ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä tuomari pisti matsin poikki tasoeron vuoksi. Millalle siis selkeä voitto keskeytyksellä.

Deo otteli painoluokassa -71kg. Deo ei saanut ihan konetta käyntiin eikä kovat osumat löytäneet paikkaansa, joten vastustaja pääsi edelle. Varsinkin lähiottelussa vastustaja oli vahvoilla. Voitto meni siten vastustajan kulmaan tuomariäänin 3-0.

Rene otteli jälleen kerran Nico Auvista vastaan painoluokassa -67kg. Ottelu oli melko vauhdikas mutta silti ympäripyöreä ja tasainen. Matsista kuitenkin harmillinen tappio hajaäänin Renelle. Tästä huolimatta Rene on kehittynyt paljon, ja tässä ottelussa nähtiin tähän asti parasta Reneä.

Seuraavaksi vuorossa on Lasten SM-kisat, johon osallistuu Sylvia, Keron, Jessi Valtanen sekä Kristian Mikander. Siitä seuraavana viikonloppuna otellaan potkunyrkkeilyn SM-kisat, johon osallistuu Crestiltä 10 ottelijaa.