top of page
Search

Crest Family on syntynyt intohimosta kamppailu-urheiluunCrestissä on parasta huumori, yhteisö ja neljän lajin hyvä synergia,

sanoo Crestin CEO ja perustaja Mikko Blom.


Mikko on jonkin sortin urheiluhullu. Hän treenaa säännöllisesti ja kilpavalmennus on hänen intohimonsa. Omien sanojensa mukaan hän käy eläkkeellä pistämässä BJJ-puolella ukkoja nippuun ja juoksu on hänelle pakkomielle - tai no ainakin synttärijuoksut. Telkkarista urheilua tulee nykyään seurattua vähemmän, kun herra näkee sitä ihan tarpeeksi salilla, kotona ja kisamatkoilla.


Kamppailu-urheilussa Mikkoa kiinnostaa kaikki tasokkaat ottelut, lajista riippumatta. Toki thainyrkkeily on lähimpänä miehen sydäntä, sillä siinä hän on kilpaillut itsekin ja nykyisin tosiaan valmentaa. Crestillä on myös oma kamppailuvarustebrändi ja kauppa toimii salin yhteydessä sekä verkossa crestpfg.com. Sponsorisopimuksia on usean ammattilaisurheilijan kanssa ja varustepuolen Kamppailublogissa sekä somessa nostamme esiin myös heitä. Crest tähtää huipulle niin valmennuksen, kuin varustetarjonnan sekä yhteistyösopimustenkin kautta.
Missä mennään tänään


Kamppailusalin perustamisidea syntyi Mikolle kilpauran lopulla. “Aika heti salin perustinkin, kun laitoin omat kilpahanskat naulaan. Metsälään nousi Crest - PFC vuonna 2015.” Crest on toiminut kahdessa eri lokaatiossa, saman kadun varressa. Läkkisepäntie 20 ja nykyisin Läkkisepäntie 11 C. Nykyinen sali on valoisa sekä avara ja täällä on iso pystypuoli ja painipuoli, pukuhuoneet suihkuineen naisille sekä miehille ja myöskin R5-kuntosali tässä yhteydessä lajitreenejä täydentämään. Potentiaalia on vaikka ja mihin.


Ensimmäisenä vuotena Crestin kamppailusalin jäsenmäärä oli jotakuinkin alle 50. Ennen kuin lähdettiin vanhasta salista, jäsenmäärä oli aikuisissa noin 140. Nykyisin uudella salilla jäsenmäärä on noin 230 - 240 aikuisissa + lapset päälle. Uusiin reilusti isompiin tiloihin muuttaessa salia joutui pyörittämään tappiolla, mutta nyt on jo paremmin pullat uunissa. Jäsenmäärät on kasvaneet koko ajan. Kiitos siitä jokaiselle, joka on meihin sitoutunut!Isot tilat, isot visiot ja Crestin omistaja itse.

Jatkuva kasvu ja kehitys motivoi meitä


Crestissä on edelleen paljon kehitettävää. “Urheilullisella puolella ei olla lähelläkään niitä tavoitteita, mitä olen laittanut omaan pääkoppaani”, Mikko sanoo. Lisäksi yhteisö halutaan vieläkin tiiviimmäksi ja tietenkin iloisia harrastajia olisi kiva saada lisää.


Myös lapsia ja nuoria tarvitaan salille enemmän, jotta kilpauraan voidaan panostaa hyvissä ajoin ja monta vuotta. Näissä kaikissa on paljon kehitettävää ja työtä edessä. Sitä kohti kuitenkin mennään.


“En ole koskaan lähtenyt rakentamaan Crestiä raha edellä, vaan urheilu. Olen pyrkinyt rakentamaan salista nimenomaan salin, jossa olisi edellytykset menestyä omassa lajissaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö harrastajia otettaisi huomioon. Toivon, että harrastajat saavat omaan tekemiseen innokkuutta ja inspiraatiota samalla, kun seuraavat salilla kilpaurheilijoita. Visio ei ole sinänsä mihinkään muuttunut, vaan se porskuttaa eteenpäin hitaasti, mutta varmasti.” CEO visioi.


"Iloisia harrastajia olisi kiva saada lisää", Mikko tuumaa. Liekö nykyiset niin surullista sakkia,

kuten omistaja itsekin? Kuva: Pasi Salokannel


Tulevaisuuden visioissa monimuotoistaminen


Tarkoituksemme sekä tavoitteemme on saada salin koko kapasiteettia paremmin käyttöön. Syksyllä pyritään entistä hanakammin saamaan salille aamu- ja päivätreenejä. Näiden onkin tarkoitus olla ensisijaisesti harrastajille ja kuntoilijoille suunnattuja treenejä. Ja miksei järjestää vaikka eri yritysten henkilöstölle työhyvinvointitapahtumia aina lounastreeneistä isompiinkin, joten jos työhyvinvointi on lähellä yrityksenne arvoja ja kaipaatte kamppailu-urheilusta lisää rohkeutta, itsevarmuutta, draivia, hyvinvointia tai muuta pontta bisnekseen, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä. Järjestetään just teidän tiimille kunnon hikirääkki tai vaikka leikkimielinen ottelutapahtuma!


Kilpapuoleen Mikolla on vahva visio - hän haluaa rakentaa Crestille erikseen Elite Crest Teamin. Tähän teamiin kasataan niin sanotusti parhaat Crestin ottelijat, lajista riippumatta. Heidät, jotka treenaavat päivittäin - tavotteenaan niin kilpaurheilu kuin kansainvälinen menestyminenkin. Crestin tavoitteena on olla urheilullisesti paras seura, erityisesti thainyrkkeilyssä, koska se on Blomin oma laji.


Crest Elite Teamin ympärille hankitaan erilaisia sidosryhmiä sekä sponsoreita tukemaan urheilijaa menestyksessä. Team on vielä ajatuksen asteella, mutta tulee toteutumaan varmasti lähitulevaisuudessa, kun kilparyhmä ja sen menestys kasvaa ja laajenee. Olemme yhteistyökumppanuuksille jo nyt avoimia.


Valmentaminen on Crestin omistajan intohimo.

Kaikki edellytykset kilpaurheilussa menestymiseen Crestiltä


Crestistä on pyritty rakentamaan sali missä pystyt menestymään kaikissa meidän neljässä lajissa. Kaikilla on päävalmentajat ja treenejä on paljon. Tarkoituksena, että kaikissa lajeissa olisi kova taso ja ristiintreenamalla omaan lajiin saa ison hyödyn.


Mitään lajia ei pyöritetä puolivillaisesti, vaan jokaiseen lajiin panostetaan kaikin voimin. Kamppailusalin kanssa samassa rakennuksessa toimii myös kuntosali R5, joka tarjoaa kattavasti valmennusta ja muuta tukea urheilijan kokonaisvaltaiseen menestykseen aina treeneistä testaamiseen sekä kehonhuoltoon.


Salilla on Suomenmestareita aikuissa ja nuorissa. Kansainvälistä menestystä ei ole juurikaan vielä tullut, mutta se johtuu hyvin pitkälle siitä, että sali on edelleen suhteellisen tuore. Kestää vuosia, että nuorista saa rakennettuja kovia kisakoneita. Sitä kohti kuljetaan joka päivä. Ootko sä meidän seuraava suuri lupaus?Mikko ohjaa treenejä Crestillä lähes päivittäin.

Toivottavasti jäsenet viihdytte Crestillä


Jos teillä on jotain mielen päällä, palautetta tai kehitysideoita - niin olisi mahtavaa, kun kävisitte niistä kertomassa omille päävalmentajille tai esimerkiksi kaupan asiakaspalvelijoille. Palautteet ja kehitysideat kulkevat varmasti myös Mikon tietoon ja niitä pyrimme koko tiimin voimin myös kunnioittamaan parhaamme mukaan. Syksyllä toteutammekin kattavan jäsentyytyväisyyskyselyn, sillä kamppailulajit todella ovat intohimomme ja haluamme kehittyä, niin kuin jokaisen urheilijan sekä menestyvän yrityksen kuuluukin.


Ja terveiset teille, jotka vielä harkitsette Crestille liittymistä


Meille ovat kaikki tervetulleita ja toivommekin, että jokainen löytää kamppailu-urheilun pariin sekä pysyy skenessä - juuri itselleen sopivan kamppailusalin, treenikavereiden sekä valmentajan kanssa. Ensimmäinen kerta on Crestillä aina ilmainen ja alkeiskurssit starttaavat taas elokuussa. Lajeina Crestilä löydät thainyrkkeilyn lisäksi vapaaottelun, brassijujutsun ja nyrkkeilyn. Tervetuloa!
Pelkkää Muay Thaita? Tulemme tekemään blogiartikkeleita myös jokaisen lajin valmentajista, kilpaurheilijoista ja treenajista. Stay tuned!


367 views

Commentaires


bottom of page