top of page
Search

Viime lauantaina järjestettiin järjestyksessään viidennet thainyrkkeilyn salikisat. Tällä kertaa saatiin kotikehään neljä ottelijaa: Oona Valkeinen, Andrea Patane, Tuisku Uvanto ja Cristian Heikkilä.

-71kg Cristian Heikkilä, 16v, Crest vs. Remu Myllykangas, Combat Society

Ensimmäisenä kehään astui Cristian Heikkilää, joka otti ensimmäisen ottelunsa Nummelassa pari viikkoa takaperin. Ottelu oli selvästi jäänyt harmittamaan Cristiania ja hän lähtikin tähän otteluun luonnollisesti voitto mielessä. Ottelun taktiikkana oli käyttää paljon hänen vahvaa takajalkaansa, mikä toimikin matsissa kiitettävästi. Cristian käytti myös lähiottelussa vahvoja polvia, mikä selvästi hyydytti vastustajan menohaluja.

16-vuotiaalta Cristianilta hieno ja selkeä 3 – 0 voitto.

-67kg Tuisku Uvanto, 17v, Crest vs. Ibrahim Rhezai, Muay Tribe

Toisena kehään astui Tuisku Uvanto, joka sai aika paljon pienemmän vastustajan Ibrahim Rhezai. Ibrahim tunnettiin kuitenkin räväkästi otteistaan, joten ottelussa piti olla tarkkana. Tuisku pystyi suhteellisen helposti viemään kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa erässä Tuiskulta loppui kuitenkin kunto ja Ibrahim pääsi prässäämään päälle. Tuisku vei kuitenkin matsin kahden ensimmäisen erän turvin puhtaasti 3 – 0.

-67kg Oona Valkeinen, Crest vs. Susanna Lamminpää, TMT

Kolmantena kehään astui Oona Valkeinen. Oona oli otellut myös kaksi viikkoa aikaisemmin Nummelan salikisoissa. Silloin hän otteli sarjassa -60kg ja nyt hyppäsi reippaana tyttönä sarjaan -67kg. Vastaan astui Oonan uran ensimmäisen vastustaja Susanna Lamminpää parin vuoden takaa. Silloin Oona hävisi ottelun selkeästi 3 – 0 ja nyt lähdettiinkin otteluun revanssi mielessä. Oona prässäsi tutulla tyylillään matsissa alusta asti ja vei tilanteita itselleen ja lopulta voittikin matsin selkeästi 3 – 0.

Oonan matseissa näkee kehityksen ottelu ottelulta, kun matseista tippuu matkalla pienetkin virheet. Kova työ ja ahkera otteleminen tuottavat selkeästi tulosta.

-67kg Andrea Patanè, Crest vs. Suk Akbari, CAF

Viimeisenä kehään astui Andy, joka otteli ensimmäisen 3 * 3minuutin ottelun selkeästi kokeneempaa Suk Akbaria vastaan. Ottelussa nähtiin monta hienoa tilannetta ja ottelun alkupuolilla Andy vetikin hienon kyynärpään vastapalloon, josta Suk joutui luvunlaskuun. Sukilla ei ollut kuitenkaan ollut luvunlaskun jälkeen suurempaa hätää ja hän pääsisikin hyvin matsiin mukaan.

Molemmat kaverin rummuttivat hyvin käsillä ja vetivät toisilleen varmasti puujalat, kovilla alapotkuillaan. Matsi oli loppujen lopuksi hyvin tasainen, mutta meni lopulta ansaitusti Andylle puhtain 3 – 0 lukemin.