top of page
Search

Ismail Umarin kilpailuputki Rusalla ja Tampereella

Crestin nyrkkeilijä Ismail Umar on käynyt viimeisen kahden viikon aikana kilpailemassa ahkerasti. Ismail kilpaili perinteisissä Ruskiksen Skaboissa 18.9. sunnuntaina ja seuraavana lauantaina Tampereella.

Rusan Skaboissa Ismail otteli Vanaja Boxingin Santeri Kemppaista vastaan. Kemppainen on kokenut nyrkkeilijä ja vuoden 2020 Suomen mestari. Ismail otteli hienon matsin Santeria vastaan ja vei voiton nimiinsä tuomariäänin 2-1. Ismail palkittiin lisäksi kilpailujen parhaan miesottelijan pystillä.

Seuraavana lauantaina suunnattiin Tampereelle Nääsnyrkkeilyihin, jotka olivat Tampereen Voimailuseuran järjestämät. Vastassa oli niin ikään kokenut TVS:n oma nyrkkeilijä Lassi Rissanen, joka on myös kaksinkertainen Suomen mestari. Ismail löi matsin aikana puhtaita osumia vastaan, mutta Lassi piti painetta yllä. Tiukan ja tasaisen matsin jälkeen tuomarit näkivät Lassin voittajaksi äänin 2-1.

Kahteen viikkoon kaksi kovaa matsia kokeneita kavereita vastaan josta saldona yksi selkeä voitto ja yksi täpärä tappio on suoritus, josta voi olla ylpeä.

57 views

Comments


bottom of page