top of page
Search

Viime lauantaina käytiin Karkkila Fight Night. Crest – PFC:tä oli edustamassa Timo Malinen nyrkkeilyottelussa sekä Eero Antti-Poika ja Ville Markkanen vapaaottelussa.

Jussi Janhonen, Karkkila vs. Timo Malinen, Crest – PFC

Ensimmäisenä häkkiin astui Malinen, joka ei ollut ennen otellut missään lajissa ja kesääkin oli vietetty enemmän veneretkillä ja terasseilla kuin treenisalilla. Malinen kuitenkin sai tietää nyrkkeilyottelusta kesän jälkeen ja treenasi tähän otteluun todella tunnollisesti.

Ottelu meni pitkälle niin, että Malinen prässäsi ja teki paljon aloitteita, mutta löi myös paljon suojaukseen. Karkkilan Janhonen keskittyi taas enemmän tarkempiin osumiin. Ottelu oli tiukka ja päättyi lopulta hienoon 2 – 1 Malisen voittoon.

Eero Antti-Poika, Crest – PFC vs. Pauli Hämäläinen, JFC

Toisena häkkiin astui Eero. Eero hallitsi hyvin etäisyyttä sekä iskujenvaihtoja pystyssä. Homma toimi hyvin ensimmäisessä ja toisessa erässä: Vastustajan polvet rupesivat notkumaan kovan iskusarjan mainingeissa, jonka jälkeen vastustaja teki odotetusti kahdenjalan alasviennin ja sai rauhoitettua ottelun matossa. Alasvientejä tuli vielä 2 – 3 lisää ja nämä riittivät kahden tuomarin papereissa voittoon, jonka seurauksena ottelu meni hajaäänituomiolla vastustajan kulmaan.

Joni Heino, GB Gym vs. Ville Markkanen, Crest – PFC

Kolmantena häkkiin astui Ville Markkanen, joka oli aikaisemmin kunnostautunut jiujutsun puolella. Ensimmäiseen vapaaottelumatsiin oli aika selvä game plan: Ekassa erässä ukko tonniin ja homma pakettiin. Ottelu menikin käsikirjoituksen mukaan, Villen viedessä vastustajan tonttiin heti alkuhetkillä, siitä mountiin ja lopulta selkään. Selästä Ville paketoi homman nopeasti RNC-kuristuksella.