top of page
Search

Lasten SM-kisat Espoossa: Crestille kultaa!

Aprillipäivänä 1.4. oteltiin Espoon Thaiboxing Clubilla lasten SM-kisat, jossa Crestiä edustamassa oli Rene Partida. Rene otteli 14-15 vuotiaiden sarjassa painoluokassa -60kg.

Edustus oli alunperin laajempi, kun Noorin oli tarkoitus otella painoluokassa -81kg ja Harunin painoluokassa -71kg, mutta sarjojen jäädessä tyhjäksi vain Rene pääsi ottelemaan.

Renen ensimmäinen matsi oli Rasmus Haukkavuorta vastaan. Ensimmäinen erä oli melko tasainen, mutta Rene onnistui silti keräämään tilannevoittoja. Ottelun edetessä matsi alkoi mennä Renen tahtiin, ja lopulta tulikin selkeä 3-0 voitto. Matsin aikana Renen vanha jalkavamma kuitenkin uusiutui.


Finaaleissa Rene sai vastaansa pienemmän mutta kokeneen Palaphol Saensamranin, jolla oli miltei 20 matsia. Ensimmäiset kaksi erää menivät Renen nimiin, kun Palapholin prässätessä eteenpäin Rene sai pystypainilla ja polvilla tilannevoittoja. Kolmannesta erästä tuli jo tiukempi, kun Renen kunto alkoi hyytyä. Tekemistä hidasti myös loukkaantunut oikea jalka. Matsista kuitenkin Renelle 2-1 voitto ja näin ollen Suomen mestaruus!


Viisitoistavuotta viime joulukuussa täyttäneellä Renellä on nuoresta iästään huolimatta jo kymmenen matsia takana ja hyvä treenirutiini. Kun nuori mies jatkaa ottelemista ja harjoittelua samalla tavalla, on vain taivas rajana.Seuraavan kerran Crestin thainyrkkeilijät nähdään potkunyrkkeilyn SM-kisoissa 15-16.4., joihin mukaan lähtee Milla Hoffman, Lauri Härmä, Anniina Kylliö ja Naser Garban.


-60kg semifinaali Rene Partida 15v vs. Rasmus Haukkavuori 14v 3-0

-60kg finaali Palaphol Saensamran 15v vs Rene Partida 15v 1-2

80 views

Comments


bottom of page