top of page
Search

MMA Bash 26

Viime viikonloppuna Crestin vapaaottelijat suuntasivat ottelemaan GB Gymin järjestämässä MMA Bash 26 tapahtumassa. Mukana olivat ahkerasti kilpaileva Lassi Nieminen ja debyyttiä tekevä Mairo Murek.

Carelia Fightin tappion jälkeen Lassi oli keskittynyt hioamaan pystyotteluaan paremmin vapaaotteluun sopivaksi, ja kehitys näkyi. Tällä kertaa vastustajana oli Espoon Kehähaiden Jyri Lehto. Lassi onnistui puolustamaan maahanviennit ja pitämään ottelun pystyssä, jossa hän pääsi viljelemään tarkkoja osumia. Lehto taisteli sitkeästi loppuun asti, mutta tällä kertaa Lassi oli pistevoiton myötä parempi.

Debyyttiottelussaan Mairo sai vastustajakseen GB Gymin oman ottelijan Valentin Sieväsen. Mairo sai suunnitelman mukaisesti pidettyä ottelun pystyssä, mutta Valentin osui iskuillaan tarkemmin. Lisäksi Valentin pääsi lopettamaan melkein jokaisen erän maahanviennillä ja kontrollilla päältä saaden näin pisteitä itselleen. Näin ollen voitto vastustajan kulmaan, mutta Mairolle kuitenkin hyvää kokemusta ensimmäisestä ottelusta.

72 views

Comments


bottom of page