Salikilpailut Espoo Thaiboxing Clubilla
top of page
Search

Crestin thainyrkkeilijät olivat 17.2. kerryttämässä kokemusta SM-kisoja silmällä pitäen, tällä kertaa Espoo Thaiboxing Clubin järjestämissä salikilpailuissa. Mukana olivat Tuukka Lempiäinen, Keron Kottise, Kristian Mikander, debyytin tehnyt Jordan Sukanen, Casper Salenius, Harun Sheikh ja Deograce Lutete Kosi.

9-vuotias Keron otteli jo kymmenettä kertaa. Keronin hallinnassa alkanut matsi ei kuitenkin kauaa ehtinyt kestää kun vastustaja loukkasi jalkansa eikä halunnut enää jatkaa, joten matsi päättyi ensimmäisen erään.

Kristian hävisi matsissaan ensimmäisen erän, mutta onnistui kuromaan välin umpeen ja matsi meni loppua kohden kokoajan tasaisemmaksi. Toinen erä oli tasaisempi, kun taas kolmas meni selkeästi Kristianille. Tällä kertaa kuitenkin tappio hajaäänin 2-1.

Kaksi viikkoa sitten ekan matsin otellut Tuukka pääsi ottelemaan kahteen kertaan painoluokassa -60kg. Molemmat ottelut käytiin melkein peräkkäin, ja vaikka ensimmäisen matsin jälkeen Tuukka olikin vähän huonovointinen, menivät molemmat matsit melko selkeästi tuomariäänin 3-0 Tuukalle.

Puolisen vuotta treenannut Jordan otteli debyyttinsä painoluokassa -60kg hieman kokeneempaa ja isompaa kaveria vastaan. Jordan otteli sisukkasti ja ennakkoluulottomasti, mutta tästä matsista tappio hajaäänin 2-1 Jordanille.

Casper otteli toisen matsinsa painoluokassa -67kg. Nyrkkeilyssä ja potkuissa Casper oli edellä, kun taas vastustaja oli vahvempi lähiottelutilanteissa. Tästä matsista kuitenkin Casperille selkeä 3-0 voitto.

Deo otteli painoluokassa -71kg. Matsi oli melko ympäripyöreä ja tasainen, vaikka kotikulman mielestä matsin olisi pitänyt mennä Deolle. Ottelusta kuitenkin tappio hajaäänin 2-1.

Samaten painoluokassa -71kg otelleen Harunin matsissa nuorelta mieheltä nähtiin tähän mennessä paras suoritus. Matsi oli hyvin tasainen, vaikka lähiottelussa Harun jäi vähän jälkeen. Kulmasta näytti siltä että Harun olisi voittanut, mutta voitto meni vastustajan kulmaan hajaäänin 2-1.

Seuraavaksi vuorossa on salikilpailut Nokialla ja tietenkin vuoden kohokohta, eli nuorten & aikuisten SM-kilpailut, jotka käydään 15.-17.3. Oulussa.