top of page
Search

Suomi MMA Cup '24

Suomi MMA Cup oteltiin jälleen Pitäjänmäellä Loop Martial Artsin tiloissa 25 matsin voimin. Crestillä oli vahva edustus junnuotteluissa, kun A-Junioreissa otteli Pavlo Kobyzhakov, Abdullah Al-windawi ja Stanislav Bondiuk. B-junioreissa edusti Matias Luotonen. Ali otteli aikuisten sarjassa IMMAF-säännöillä.

Debyytin tehnyt ja ensimmäisenä häkkiin noussut Pavlo otteli päivän aikana kaksi matsia painoluokassa -65.8kg. Ensimmäisessä ottelussa kokemusero näkyi, kun vastustaja hallitsi vasta neljä kuukautta treenannutta Pavelia matossa. Tästä matsista pistetappio. Pavlolle avautui kuitenkin mahdollisuus otella vielä toisen kerran uutta vastustajaa vastaan, kun alkuperäinen vastustaja loukkaantui. Matsin aikana kaveri pääsi kuitenkin yllättämään anaconda-kuristuksella. Jokatapauksessa hyvää kokemusta nuorukaiselle!Seuraavaksi oli Stanislavin vuoro painoluokassa -77.1kg. Stas otteli tuttuun tapaan vahvasti ja kovaa. Kolmanteen erään asti matsi oli tasainen, mutta Stas onnistui kääntämään tilanteen itselleen maahanviennillä ja päällikontrollilla, joka riitti voittoon hajaäänin 2-1.Vapaaotteludebyytin painoluokassa -70.3kg tehnyt Matias otteli kypsästi ja piti pystytilanteita hallussaan kovilla potkuilla sekä aktiivisuudella. Matiakselle niin ikään voitto hajaäänin 2-1.Ahkerasti treenaavalla Abdullahilla on treeniä kuusi kuukautta takana ja vapaaottelussa kokemusta kahden matsin verran. Ottelu käytiin painoluokassa -65.8kg. Valitettavasti Abood loukkasi matsin aikana jalkansa potkaistaessaan vastustajan blokkiin, jonka vuoksi Abood ei saanut kaikkea irti koneesta. Matsi oteltiin kuitenkin täyteen aikaan ja voitto meni tuomariäänin vastustajan kulmaan.Painoluokassa -60kg otellut Ali otti matsin haltuun jo ensimmäisessä erässä vahvalla tuplajalka-alasviennillä josta taistelu jatkui matossa. Ottelu ei kauaa ehtinyt kestää, kun Alin vahvat lyönnit matossa sinetöivät voiton teknisellä tyrmäyksellä. Kova suoritus Alilta!


Vapaaottelu on ollut viimeaikoina kovassa nosteessa Crestillä. Uusia otteluja ja ottelijoita nähdään varmasti pian. Tästä on hyvä jatkaa!

221 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page